České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

SA-line REDONDO Elektrický koupelnový radiátor (rovný)

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

Rozměry: 100 x 50 cm

sleva
20 %

původně 4 890,- Kč

3 912,- Kč

akcenovinka

Sa-line REDONDO - koupelnový radiátor pro elektrické vytápění ("žebřík") klasického tvaru s rovnými trubkami v nerez provedení. Na spodní straně vertikálního profilu je umístěn integrovaný vypínač. Uvnitř tělesa je umístěn odporový drát bez použití kapalné plnící směsi. Tento designový a cenově výhodný výrobek Vám na Českých koupelnách nabízíme ve čtyřech výškách od 50 až do 150 cm - výběr je jen a jen na Vás...

Provedení: leštěná nerez

Délka kabelu: 150 cm

Příkon: 65 W

Komerční distribuční koncept SA-line zahrnuje širokou nabídku koupelnového vybavení - především v kategoriích vodovodních baterií, sprchového programu, koupelnových doplňků, zrcadel, galerek, drobného koupelnového nábytku, drátěného programu a dalších od různých výrobců. Produkty konceptu SA-line jsou k dispozici nejen jako solitéry, ale především v designově zajímavých, vzhledově jednotných sériích. Nabízí se tak možnosti stylového řešení koupelen a sanitárních prostor a jejich vybavení drobnými zařizovacími předměty a doplňky v jednotném nebo vzhledově příbuzném hávu.

výrobce

SA-line

kód výrobku

ER550

způsob ohřevu

elektrický

konstrukce

trubková

povrchová úprava

nerez

barva

jiná

tvar

běžný

profil trubek

oválný

tvarování trubek

přímé

šířka

100 cm

výška

50 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.