České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

SA-line TIRA Výsuvné zrcadlo

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Rozměry: 60 x 80 cm

sleva
20 %

původně 6 990,- Kč

5 592,- Kč

akcenovinka

Konec nepohodlnému nahýbání se přes umyvadlo - představujeme Vám zajímavé koupelnové zrcadlo SA-line TIRA, které je možné přitáhnout k sobě až o 30 cm a předejít tak případným bolestem v zádech. Zrcadlo je navíc vybaveno úsporným LED osvětlením. Elegance a praktičnost pro Vaši koupelnu...

Rozměry: 60 x 80 cm

Rozměry LED osvětlení: 40 x 1,2 x 3 cm

Výsuv: 5,4 - 35,4 cm

Výkon:  6 W

Elektrické krytí: IP44

Barva světla: denní bílá (3800 - 4300 K)

Komerční distribuční koncept SA-line zahrnuje širokou nabídku koupelnového vybavení - především v kategoriích vodovodních baterií, sprchového programu, koupelnových doplňků, zrcadel, galerek, drobného koupelnového nábytku, drátěného programu a dalších od různých výrobců. Produkty konceptu SA-line jsou k dispozici nejen jako solitéry, ale především v designově zajímavých, vzhledově jednotných sériích. Nabízí se tak možnosti stylového řešení koupelen a sanitárních prostor a jejich vybavení drobnými zařizovacími předměty a doplňky v jednotném nebo vzhledově příbuzném hávu.

výrobce

SA-line

kód výrobku

TR060

tvar

obdélník

šířka

60 cm

výška

80 cm

rám

ne

fazeta

ne

dekor

ne

osvětlení

ano

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.