České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Hopa GLORIA Volně stojící vana

Zvolená varianta:

sleva
10 %

původně 21 990,- Kč

19 791,- Kč

akcenovinka

Sláva, je tu GLORIA! Jak se Vám líbí? Nová volně stojící oválná akrylátová retro vana Hopa GLORIA 160 je vítaným přírůstkem do tolik oblíbené rodiny historizujících modelů a potěší nejen milovníky tvarů z dob dávno minulých.

Rozměry 160 x 66 cm nevelká, ale jinak vzhledná a pohodlná vana Hopa GLORIA je charakteristická vyvýšenou zádovou partií, která je zárukou  dokonalé relaxace při koupeli.

Nožní partie má výšku 58 cm, zádová partie pak výšku 78 cm - rozdíl je tedy plných 20 cm.

Vana je koncipována jako dvouplášťová. Korpus vlastního koupacího prostoru je obklopen celoobvodovým pláštěm. Obě partie z čistého sanitárního akrylátu tvoří kompaktní celek.

K retro vaně určitě patří i další stylové koupelnové vybavení. Nechte si inspirovat bohatým výběrem ostatních sanitárních retro produktů z naší nabídky.

Společnost HOPA patří k významným tradičním tuzemským dodavatelům a distributorům sanitární techniky a koupelnového vybavení. Ve svém porfoliu nabízí kromě oblíbených sprchových vaniček a zástěn rovněž vany, hydromasážní systémy, vanové zástěny, masážní boxy, parní boxy, SPA-bazénky, sauny, koupelnový nábytek, směšovací baterie, sprchový program, koupelnové doplňky a další sortiment. HOPA získala v roce 2004 certifikát řízení jakosti ISO 9001:2001. Pravidelné uvádění novinek, účast na přehlídkách a veletrzích, ale především vlastní tištěny barevný distribuční katalog dostává značku HOPA, která na českém trhu působí dlouhodobě, do stále širšího povědomí mezi prodejci sanitární techniky i mezi konečnými zákazníky. Důležitým atributem je příznivý poměr cena - užitná hodnota - kvalita. Zajištěný záruční i pozáruční servis produktů je samozřejmostí.

výrobce

Hopa

kód výrobku

HG160

druh

volně stojící

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

160 cm

šířka

66 cm

výška

42 cm

objem

170 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.