České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ideal Standard NIVA Nízká obdélníková vana (akční set)

Zvolená varianta:

4 990,- Kč

akcenovinka

Představujeme Vám zajímavou značkovou vanu Ideal Standard NIVA 160 x 70 x 40 cm v nízkém provedení - pro usnadnění vstupu seniorům a tělesně hendikepovaným. Za velice přijatelnou cenu získate akční set plně vystrojené vany. Tento příspěvek Ideal Standardu do vanového Hendikep line programu navazuje na již nevyráběnou nízkou vanu téhož výrobce - model FIRST.

V nejběžnějších půdorysných rozměrech 160 x 70 cm se nabízí žádaná nízká vana NIVA, která by po zabudování neměla přesahovat celkovou výšku od čisté podlahy po horní hranu vany 50 cm.

Pro užívání vany tělesně postiženými se doporučuje přizděný sedák o rozměrech 70 x 40 x 50 cm (šířka x délka x výška). Na tento sedák si uživatel přesedne a do vany se přesune po zádech pomocí nástěnných madel - viz fotografii u vizualizace v interiéru.

Výrobky z dílny společnosti Ideal Standard udivují už po mnoho desetiletí zákazníky na celém světě nezapomenutelným spojením špičkového designu s prvotřídní jakostí materiálů i dílenského zpracování. Luxus, kvalita, komfort - to je základní trojhvězdí hodnot, díky nimž se výrobky Ideal Standard stávají volbou číslo jedna v soukromé i komerční sféře, o čemž mimo jiné svědčí i stále se rozrůstající seznam kladných referencí, zahrnující např. sítě i těch nejexlkluzivnějších hotelových zařízení. Široké produktové porfolio Ideal Standard zahrnuje vedle špičkových akrylátových van (včetně vířivých) také keramické a akrylátové sprchové vaničky, sprchové kouty, bohatou nabídku sanitární keramiky a konečně i interiérové armatury. Do Vaší koupelny jen to nejlepší...

výrobce

Ideal Standard

kód výrobku

ISNIVA160

druh

mělká

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

160 cm

šířka

70 cm

výška

40 cm

objem

176 l

hmotnost

24 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.