České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kreiner MANCHESTER Volně stojící vana

Zvolená varianta:

sleva
10 %

původně 62 315,- Kč

56 084,- Kč

akcenovinka

Oválná volně stojící vana Kreiner MANCHESTER s rozměry 178 x 90 x 55 cm (délka x šířka x výška) patří k nejprostornějším modelům tohoto výrobce a svou koncepcí se řadí do skupiny van umožňujících společnou koupel dvou osob.

Design, kvalita i praktičnost se snoubí pospolu u tohoto zdařilého modelu zcela symetrické oválné vany, která se bezpochyby může stát ozdobou každé velké koupelny, kde dostane šanci vyniknout její vzhledová dominance.

Vana Kreiner MANCHESTER je vyjímečná nejen svou šířkou 90 cm, ale koneckonců i vodním objemem 320 litrů. Tyto parametry jsou předpokladem opravdu pohodlné koupele a v této vaně s krásně oblým koupacím prostorem si skvěle pohoví i pánové z rozložitými rameny.

Základem designového konceptu této vany je opět souměrný ovál se středově umístěným odtokem. Odtoková pileta je typu klik-klak v provedení lesklý chrom.

Elegantní štěrbinový přepadavý otvor je nerezový.

Vana je dvouplášťová. Vlastní vanový korpus je opláštěný celoobvodovým oblým krytem, který je za použití  technologie polyfúzního svaření dokonale a beze spáry napojený v hraně okraje vany. Výsledný celek budí dojem jednoho kompaktního kusu a působí velice esteticky. Na rozdíl od podobných van vyrobených technologií litého mramoru je akrylátová vana Kreiner MANCHESTER výrazně lehčí a snadněji manipulovatelná.

Co dodat? Dokonalost je v jednoduchosti, a jednoduchý promyšlený design této vany dává tomuto tvrzení plně za pravdu.

Dopřejte si do své koupelny vanu Kreiner MANCHESTER!

Značka Kreiner Deutschland má ve svém logu letopočet založení firmy 1892, patří tedy k dobře zavedeným evropským společnostem s úctyhodnou tradicí. Obchodní aktivity v oblasti sanitární techniky a exkluzívního koupelnového vybavení postupně dospěly až ke zformování vlastní výrobní divize, která pod touto značkou úspěšně produkuje zejména vysoce kvalitní volně stojící akrylátové vany, s promyšleným nevšedním designem a vysokou užitnou hodnotou. Vany Kreiner Deutschland se vyznačují kompaktním dvouplášťovým  konceptem s celoobvodovým krycím panelem, samozřejmostí je komfortní koupací prostor. Charakteristickým prvkem je úzký okraj vany a dokonale technologicky zvládnuté polyfúzní spojení korpusu vany a panelu. Toto provedení evokuje dojem, jakoby vana byla vyrobena z jednoho celistvého bloku. České koupelny Vám nabízejí vybrané vany z rozsáhlého výrobního portfolia značky Kreiner Deutschland, vany, které aspirují na designovou dominanci ve Vašich koupelnách. 

výrobce

Kreiner

kód výrobku

K5003333

druh

volně stojící

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

178 cm

šířka

90 cm

výška

55 cm

objem

320 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.