České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Gelco ANTIQUE Sprchové dveře do niky (posuvné)

!Zboží má 8 variant

Zvolená varianta:

Šířka: 110 cm

Provedení: bronz

sleva
20 %

původně 26 990,- Kč

21 592,- Kč

akcenovinka

Od roku 2015 lze v nabídce zástěnové retro-kolekce Gelco ANTIQUE na Českých koupelnách nalézt také posuvné dveře do sprchového výklenku (niky), a to jak v historizujícím provedení rámových profilů patinovaný bronz, tak v obvyklejším chromu. K dispozici je celá paleta šířkových verzí, díky kterým tyto dvousegmentové dveře snadno osadíte v koupelně do výklenků o stavební šířce cca 110 - 140 cm.

Uvedení nové retro série sprchových zástěn ANTIQUE od českého výrobce GELCO je načasovaná trefa do černého! Dosud sice nebyl problém koncipovat koupelny v retro stylu se zařizovacími předměty z kategorií sanitární keramiky, van, vodovodních baterií i koupelnových doplňků, ale v nabídce zcela chyběly právě stylové sprchové zástěny.

Koncept Gelco ANTIQUE nabízí dokonalé spojení elegance dobového designu začátku dvacátého stolení ve stylu ART NOVEAU s moderní technologií a materiály třetího tisíciletí. Noblesní klasické tvary pseudosecesní leptaný dekor čirých skel a propracované ozdobné detaily kovových prvků (pantů, madel i stojin) v povrchové úpravě chrom či bronz jsou charakteristickými atributy série Gelco ANTIQUE s autentickou dobovou atmosférou.

Potenciál možných kombinací sprchových zástěn Gelco ANTIQUE s dalšími retro koupelnovými doplňky a směšovacími bateriemi v bronzu slibuje nová osobitá koupelnová řešení pro obdivovatele stylu minulých dob.

Rozstřiku vody zabraňuje prahová lišta a kvalitní magnetické těsnění na dosedacích plochách dveří.

Bronzová i chromová povrchová úprava kovových prvků sprchových zástěn Gelco ANTIQUE vzhledově dobře koresponduje například s koupelnovými doplňky řady DIAMOND, bateriemi LONDON nebo ANTEA, sanitární keramikou řady RETRO a CLASSIC, či nábytkem RETRO, GALANTACROSS.

Společnost Gelco je dynamická česká výrobní firma, která se od svého vzniku v roce 2006 rychle vypracovala na oborového lídra v oblasti produktů z litého mramoru (mramoritu), přírodního kamene a skleněných sprchových koutů a dveří. Progresivní technologie sanitárních produktů z litého mramoru se postupně více a více prosazuje vedle tradičních akrylátových výrobků a pro své technické přednosti, brilantní vzhled, dlouhodobou životnost a provozní spolehlivost se stává běžnou normou nejen u sprchových vaniček, ale i u umyvadel, van, koupelnových desek, pultů či oddělovacích stěn. Výrobky Gelco v sobě spojují kvalitu provedení a použitých bezpečných a ekologicky nezávadných materiálů s atraktivním designem a přiměřenou cenou. Další nezanedbatelnou výhodou je rychlá dostupnost všech položek z nabídky Gelco. Pokud hodláte svou koupelnu vybavit kvaltními tuzemskými zařizovacími předměty, určitě doporučujeme uvažovat i o produktech této výrobní značky.

výrobce

Gelco

kód výrobku

GQ4211

půdorysný tvar

sprchové dveře

stranová varianta

univerzální

systém otvírání

posuvný

pevné segmenty

1

pohyblivé segmenty

1

konstrukce

rám - barevný

materiál výplní

bezpečnostní sklo

provedení výplně

čiré s dekorem

tloušťka výplně

8 mm

vodoodpudivá úprava

ano

šířka

110 cm (107.5 – 110 cm)

šířka vstupu

43 cm

výška

195 cm

komplet s vaničkou

ne

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.