České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Nimco HP Zásobník na mýdlo

!Zboží má 3 varianty

Zvolená varianta:

Obsahové určení: tekuté mýdlo

sleva
14 %

původně 699,- Kč

601,- Kč

akcenovinka

České koupelny Vám představují mechanickou verzi zásobníku tekutého mýdla, pěnového mýdla nebo dokonce dezinkečního prostředku (optimální do zdravotnických zařízení). Nádržka je standardně zajištěná zámkem, který lze snadno vyměnit za otvírací tlačítko. K zásobníku lze dokoupit výměnné pumpy, díky kterým lze použít i další druhy mycích prostředků.

Materiál: odolný ABS v metalicky stříbrné barvě

Objem: 1000 ml

V rámci řady Hygienického programu značky Nimco nabízejí České koupelny ucelenou řadu spolehlivých výrobků pro veřejné provozy i vysoce zatěžované koupelny. Jednotlivé prvky vynikají kvalitním zpracováním, pevnou a odolnou konstrukcí, stejně jako decentním vzhledem. Vysoké funkční a hygienické nároky deška jsou díky Hygienickému pogramu Nimco naplněny beze zbytku.

Pod obchodní značkou Nimco distribuuje své produkty - elegantní, účelné a praktické kovové i skleněné koupelnové doplňky - tuzemská firma Romvel. Více než patnáctiletá tradice a výrobní i obchodní zkušenost, společně s osobitým designem firemních návrhářů gradují v užitné hodnotě všech sérií i jednotlivých výrobků Nimco, které jsou nejenom krásné a elegantní, ale také účelné a optimalizované k instalaci v moderních koupelnách. Kvalita, pečlivé řemeslné provedení, odpovídající záruka a v neposlední řadě překvapivě přijatelná cena - to jsou hlavní atributy značky Nimco. Veškeré výrobky jsou dodávány v originálním balení.

výrobce

Nimco

kód výrobku

HP9531-M-04

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.