České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Erra GALANTA DIANA Galerka s osvětlením

Zvolená varianta:

sleva
20 %

původně 10 390,- Kč

8 312,- Kč

akcenovinka

Společně s typem EVA tvoří zrcadlová skříňka DIANA silný "galerkový dvojblok" v rámci kolekce masivního dřevěného retro-nábytku Erra GALANTA, chlouby v nabídce Českých koupelen. Galerka GALANTA DIANA, vybavená výkonným halogenovým osvětlením, je charakteristická symetrickou konstrukcí se středovým zrcadlem a dvěma postranními dvířkovými oddíly (vždy s jednou dřevěnou poličkou) - oslava krásy masivního dřeva...

Jste-li v oblasti zařizování interiéru skutečnými milovníky retrostylu, proč se nenechat inspirovat do posledního detailu promyšlenou sérii koupelnového nábytku Erra GALANTA, ze kterého starobylá atmosféra tradiční nádhery doslova čiší. Tradice, reminiscence na staré dobré časy, uklidňující atmosféra domova - to vše série GALANTA, založená na atraktivní kombinaci masivního dubu, lípy a tropického lilijovníku, Vaší koupelně propůjčí. Obrovská výhoda takto pojaté řady koupelnového nábytku tkví v tom, že retrostyl vlastně nikdy nezestárne - symbol kvality přetrvávající po generace a neustále se opakující návraty ke kořenům tuto skutečnost předem garantují.

Série koupelnového nábytku Erra jsou trefou do černého téměř pro každého zákazníka - z kvalitního zázemí tradičního a silného českého výrobce vycházejí špičkové produkty, které zaujmou jak vynikající kvalitou zpracování, tak u nábytku pochopitelně tím nejdůležitějším - designem a působivým estetickým účinkem. Díky širokému spektru designových pojetí není problém zvolit si přesně ten interiérový koncept, který ideálně odpovídá ladění a prostorovým dispozicím Vaší koupelny. Stylová sladěnost jednotlivých nábytkových prvků je v tomto případě samozřejmostí. Doplnit takto koncipované řady koupelnové nábytku o další zařizovací předměty, zejména sanitární keramiku, baterie či koupelnové doplňky, je hračka.

Český značkový výrobce ERRA již více než deset let produkuje pro tuzemsko i zahraniční trhy kvalitní koupelnový nábytek, zrcadla a osvětlení. V nabídkovém portfoliu společnosti, které se vyznačuje velkou produktovou pestrostí, nalezneme desítky vlastních designových sérií koupelnového nábytku, sledujících jak módní minimalistické tendence současných koupelnových interiérů, tak i retro styl nebo takzvanou koupelnovou klasiku. Veškerý nábytek je vyroben v České republice a dodává se ve složeném stavu. Vysokou životnost a užitnou hodnotu nábytku ERRA zaručují používané kvalitní materiály s širokou škálou barevných provedení v umělé dýze nebo lakovaném MDF. Pracovní mycí a odkládací desky jsou z umělého kamene Rockstone. Mezi detaily, které zpříjemňují každodenní užívání, patří i tiché a bezpečné zavírání dvířek, automatické dovírání zásuvek nebo osvětlení zásuvek LED-diodami. Produkci ERRA doplňují nástěnná, nábytková i toaletní zrcadla, nábytkové galerky do koupelen a designová elektrická svítidla pro osvětlení zrcadel a galerek. České koupelny doporučují výrobky ERRA Vaší pozornosti.

výrobce

Erra

kód výrobku

1801

horizontální hloubka

17 cm

šířka

94 cm

výška

61 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.