České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Creavit KID Kombiklozet

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Odpad: svislý

sleva
20 %

původně 4 990,- Kč

3 992,- Kč

akcenovinka

Tam, kde se vyskytují děti, mělo by na ně být náležitě pamatováno - přesně toho se drží povedený kombiklozet Creavit KID, který Vám na Českých koupelnách nabízíme hned ve dvou verzích - se spodním i zadním vyvedením odpadu. Kombiklozet nejen že je pro malé uličníky uzpůsoben svými rozměry, ale navíc je potěší veselým potiskem s motivy z hmyzí říše. Skvělá volba pro výchovné instituce typu školek, jeslí apod., stejně jako pro rodinné koupelny!

Široká nabídka Českých koupelen dovoluje reaizovat v saitárních interiérech i méně častá řešení - a to jak v domácích koupelnách, tak veřejných prostorách. Minikolekce sanitární keramiky KID, dimenzované pro předškolní "dobotinu", to dobře dokládá - akcentuje fakt, že je dobré nezapomínat na naše nejmenší a zpříjemnit jim maximálně pobyt v koupelně - díky pestrému obrázkovému potisku bude pro děti osobní hygiena příjemno hrou, na kterou se budou těšit.

výrobce

Creavit

kód výrobku

CK301.400.0F

odpad

svislý

splachování

hluboké

oplach

standard

horizontální hloubka

55.7 cm

šířka

30.8 cm

výška

61.2 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.