České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

GSI NORM Umyvadlový držák ručníku (dvojitý)

Zvolená varianta:

sleva
20 %

původně 5 390,- Kč

4 312,- Kč

akcenovinka

Sada dvou přídavných ručníkových držáků v elegantním hranatém designu, určená primárně pro dvojumyvadlo ze série GSI NORM.

Materiál: prochromovaná mosaz

Italská společnost GSI ceramica je značkovým výrobcem a významným exportérem exkluzívní sanitární keramiky pro vybavení koupelen a sanitárních prostor. Propracovaný design všech nabízených produktových sérií, standardně obsahujících bohatou nabídku umyvadel, klozetů, bidetů, sprchových vaniček, zrcadel, koupelnového nábytku a koupelnových doplňků,  je originálně italský v tom nejlepším slova smyslu. Ve spojení s dvacetiletou výrobní tradicí, důrazem na kvalitu, dokonalým zpracováním a v případě keramických výrobků i s jedinečnou technologií glazování povrchů Europe Glaze, je produkce GSI nepřehlédnutelná v kontextu konkurenční nabídky evropských výrobců na trhu. Dopřejte si značkové koupelnové vybavení GSI - Made in Italy.

výrobce

GSI

kód výrobku

PAFL261

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.