České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Villeroy & Boch O.NOVO Závěsný klozet

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

Glazura: klasická

Komplet se sedátkem: ne

sleva
40 %

původně 5 455,- Kč

3 273,- Kč

akcenovinka

Ačkoliv v produktovém portfoliu značky Villeroy & Boch se tento elegantní klozet klasického "střihu" řadí k tzv. economy, tj. cenově dostupným produktům, ve srovnání s konkurencí se díky bezchybnému zpracování, kvalitním materiálům a promyšlenému designu řadí závěsná mísa O.NOVO poprávu k vyšší třídě (zvláště pak ve verzi s ultrahladkou glazurou CeramicPlus). O tom svědčí mimo jiné i 10letá obchodní záruka. Klozet se může pochlubit také úsporným provozem díky systému AquaReduct®.

Koupelnové zařizovací prvky z designové série Villeroy & Boch O.NOVO dávají při koncipování koupelnového prostoru volnost a radost. Spoléhají na neodolatelné spojení klasických, nadčasových tvarů s odolností použitých moderních materiálů, což platí zejména pro keramické prvky, tedy umyvadla a další sanitární keramiku. Univerzalita celého konceptu vyráží dech - přímočarost a nekomplikovanost v tradičně bezkonkurenční kvalitě při zachování přijatelných cen se výrobci v případě kolekce O.NOVO jednoznačně vyplácí.

Ucelené koupelnové série značky Villeroy & Boch patří k tomu nejlepšímu a nejvytříbenějšímu, co lze na současném trhu s vybavením koupelen nalézt - a to jak po stránce estetické, tak funkční. Mimořádně dlouhá tradice ve zpracování vysoce jakostních materiálů a průběžné zdokonalování výrobních technologií přispívají společně se zapojením  zvučných designérských jmen k tomu, že koupelnové série Villeroy & Boch patří zároveň k těm nejatraktivnějším a nejžádanějším v mnoha zemích světa. I velmi nároční zákazníci dokážou na těchto špičkových kolekcích ocenit podmanivé kouzlo exkluzivity, propracované do nejmenšího detailu. Nechte svoji koupelnu rozeznít v harmonii ušlechtilých linií a bezchybného řemeslného zpracování. Dokonalost našla svoji podobu...

Seznamte se s jednou z nejznámnějších evropských obchodních značek v oblasti stolování, bydlení a koupelnového vybavení - svojí tradicí sahající do roku 1748! Již více než 260 let provází značka Villeroy & Boch životy miliónů lidí mnoha generací a obohacuje kvalitu jejich života prostřednictvím nejen užitečných, ale i krásných užitných produktů. Inspirace, kreativita, působivý design s dokonalými tvary, vytříbená elegance a nejvyšší kvalita - to vše jsou atributy, které stojí za úspěchem společnosti Villeroy & Boch, ovlivňující významným způsobem životní styl v mezinárodním měřítku. Koupelny a wellnes a dále divize stolního porcelánu představují dvě základní produktové linie a rovněř dvě ideje firemní filosofie: vše do Vaší koupelny i kuchyně výhradně z dílny Villeroy & Boch. Sanitární keramika, koupelnový nábytek, vany, hydromasážní systémy, sprchové vaničky a zástěny, multifunkční sprchové a masážní boxy, koupelnové armatury, SPA-bazénky, sauny, designové koupelnové radiátory, značkové obklady a dlažby - to vše zahrnuje produktové portfolio divize Koupelny a wellness. Za připomenutí stojí rovněž skutečnost, že právě u společnosti Villeroy & Boch se zrodil jeden z nejprogresívnějších sanitárních materiálů současnosti, jedinečný Quaryl®, který předznamenal revoluci v aplikacích litých syntetických pryskyřic při výrobě sanitárních zařizovacích předmětů nejvyšší kvality a brilantního vzhledu.

výrobce

Villeroy & Boch

kód výrobku

56601001

odpad

vodorovný

splachování

hluboké

oplach

standard

horizontální hloubka

56 cm

šířka

36 cm

výška

36 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.