České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Reitano ANTEA Rohová připojovací garnitura pro baterii na okraji vany

Zvolená varianta:

sleva
20 %

původně 1 890,- Kč

1 512,- Kč

akcenovinka

Chcete mít vanovou baterii umístěnou na okraji vany, ale nelíbí se Vám žádná standardní stojánková bateriová sada? Celokovový rohový adaptér ANTEA 9851 (pár) Vám umožní nainstalovat na okraj vany v podstatě libovolnou nástěnnou vanovou baterii s mechanickým nebo termostatickým směšováním.

Rozměr připojovacích závitů:  3/4"

Materiál: mosaz

Povrchová úprava: lesklý chrom

Při použití tohoto rohového adaptéru Reitano ANTEA 9851 je třeba připravit rozteč přívodních otvorů na okraji vany nebo na přizdívce u okraje vany o 3 cm větší než je rozteč přívodů studené a teplé vody použité vanové nástěnné baterie. (U baterie s roztečí 150 mm to tedy bude 180 mm, u baterie s roztečí 100 mm pak 130 mm).

Italská společnost Reitano Rubinetteria je výrobcem vysoce kvalitních designových koupelnových i kuchyňských směšovacích baterií a ventilů. Díky téměř padesátileté tradici a zkušenostem s vývojem a výrobou v této specializaci patří produkty značky Reitano k evropské špičce v oboru; reprezentují elegantní italský styl s důrazem na detail, ergonomii i praktičnost užití. Často inovované výrobní portfolio zahrnuje desítky designových sérií moderních, tradičních i retro konceptů z jakostních materiálů a prověřených komponent. Přísná kontrola všech fází výrobního cyklu koresponduje s továrním certifikátem řízení systému jakosti ISO9001:Vision2000. Poskytovaná obchodní záruka na všechny produkty je 5 let od data prodeje. Společnost Reitano Rubinettera exportuje svou produkci do více než padesáti zemí světa, od devadesátých let minulého století rovněž do České republiky.

výrobce

Reitano

kód výrobku

9851

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.