České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Aqualine ROME Sprchový sloup

Zvolená varianta:

sleva
13 %

původně 3 390,- Kč

2 949,- Kč

akcenovinka

Sprchový sloup Aqualine ROME přichází s velmi netradiční, ale vítanou předností - segment hlavové sprchy je otočný, a snadno se tak přizpůsobí Vašim potřebám v rámci optimálního sprchování. Velmi robustně zpracovaný sloup kombinuje hliník s pochromovaným ABS plastem. Snadné přepínání mezi ruční a hlavovou sprchou pomocí otočného přepínače. Sprchový sloup ROME stačí napojit na stávající sprchovou baterii a už si můžete vychutnat sprchování jako nikdy předtím...

Sprchvý sloup Aqualine ROME v kostce:

  • výška: 822 mm
  • materiál: hliník + pochrmované ABS
  • integrovaný držák ruční sprchy
  • 150cm nerezová sprchová hadice s dvojitým zámkem proti rozpletení
  • 2cestný otočný přepínač

AQUALINE je český distribuční koncept zařizovacích sanitárních předmětů, koupelnového vybavení a doplňků pro levné koupelny. Produkty sdružené pod touto komerční linií se vyznačují příznivým poměrem cena/kvalita/užitná hodnota a velmi dobrou dostupností. Ambicí linie AQUALINE rozhodně není konkurovat značkovým výrobcům, ale nabídnout cenově přijatelnou alternativu pro uživatele, kteří si drahé koupelnové vybavení buď nemohou dovolit nebo se z různých důvodů nepotřebují obklopit výhradně značkovými produkty.

výrobce

Aqualine

kód výrobku

SL760

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.