České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Aqualine ZOJA/KERAMIA FRESH Skříňka se čtyřmi zásuvkami

!Zboží má 3 varianty

Zvolená varianta:

Provedení: dub platin

sleva
13 %

původně 3 490,- Kč

3 036,- Kč

akcenovinka

Mít i v koupelně vždy vše úhledně uspořádáno a snadno po ruce? Se zásuvkovými skříňkami Aqualine žádný problém - stačí si vybrat model, který Vám bude rozvržením zásuvek nejvíce vyhovovat. Instalace je dílem okamžiku a od té chvíle už jsou Vám všechny zásuvky plně k dispozici k uložení Vašich potřebností.

Materiál: korpus dub platin (MDF), čelo dub platin (lamino)

Bohatá linie doplňkových koupelnových skříněk poskytne řešení téměř pro kadý interiér. Obrovskou výhodou těchto nábytkových kusů je jejich vzhledová kompatibilita hned se dvěma zařizovacími sériemi Aqualine: řadami KERAMIA FRESH i ZOJA - v balení najdete dvě sady úchytek - je jen na Vás, po které sáhnete.

Magické slůvko Aqualine se postupně stavá dobře zakořeněným synonymem moderní koupelny za vynikající ceny - jinak tomu není ani v případě koupelnového nábytku, který ve všech svých proměnách nabízí vedle interiérové mnohotvárnosti a univerzálnosti především nevídaně výhodný poměr užitné hodnoty k pořizovací ceně. Jedná se o promyšlený a přesto nekomplikovaný koupelnový nábytek ecomony třídy, který je zde proto, aby Vám v koupelně každodenně sloužil k Vaši plné spokojenosti.

AQUALINE je český distribuční koncept zařizovacích sanitárních předmětů, koupelnového vybavení a doplňků pro levné koupelny. Produkty sdružené pod touto komerční linií se vyznačují příznivým poměrem cena/kvalita/užitná hodnota a velmi dobrou dostupností. Ambicí linie AQUALINE rozhodně není konkurovat značkovým výrobcům, ale nabídnout cenově přijatelnou alternativu pro uživatele, kteří si drahé koupelnové vybavení buď nemohou dovolit nebo se z různých důvodů nepotřebují obklopit výhradně značkovými produkty.

výrobce

Aqualine

kód výrobku

50312

horizontální hloubka

29 cm

šířka

50 cm

výška

78 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.