České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Jika LYRA PLUS Stojací bidet (typ 2)

Zvolená varianta:

sleva
25 %

původně 2 289,- Kč

1 717,- Kč

akcenovinka

Kromě závěsné verze je bidet z oblíbené koupelnové série Jika LYRA PLUS k dispozici i ve stojacím provedení - pro ty zákazníky, kteří tento typ instalace upřednostňují, případně si ho žádají dispozice cílového interiéru. Důraz na design, kvalitu provedení i bezproblémové udržení hygieny předurčují stojací bidet LYRA PLUS od počátku k úspěchu.

Spojení Jika LYRA PLUS se podobně jako u umyvadel stává synonymem pro průmyslový standard v oblasti sanitární keramiky. Design, navazující na původní sérii LYRA, je dílem předního švýcarského designéra Petera Wirze - a je se věru na co dívat.

Klasický koncept byl v návrhu série LYRA PLUS dopracován a rozšířen za účelem vyniknutí v kontextu kompletního koupelnového interiéru - elegantní, jemné linie jdou proti kubisticky hranatému řešení futuristicky laděných sérií typu CUBITO. LYRA PLUS, to je harmonie plynulosti, splývání a decentních oblouků.

Hlavními přednostmi klozetů a bidetů ze série Jika LYRA PLUS je kromě vytříbeného designu také vysoká nosnost (garance nosnosti až 400 kg!), a také 100procentní kompatibilita s podomítkovými kombifixy Jika.

Tradice a kvalita se u výrobce JIKA setkávají s nejmodernějšími světovými trendy v oboru koupelnového vybavení. Síla značky a desítky let zkušeností se promítají i do nejnepatrnějších detailů všech produktů. Do výrobního sortimentu JIKA patří koncepty kompletních značkových koupelen v jednotných designových setech – sanitární keramika, koupelnový nábytek, vany, sprchové vaničky, sprchové kouty, vanové zástěny, směšovací baterie a koupelnové doplňky. Jednotlivé produkty jsou vyráběny z přírodních materiálů, pomocí nejmodernějších technologií, šetrných k životnímu prostředí. Působivý design, vysoká kvalita výrobků doložená mezinárodním certifikátem systému řízení jakosti ISO 9001, dokonalá funkčnost a komplexnost nabídky ve všech cenových kategoriích, to jsou hlavní marketingové trumfy značky JIKA. Společnosti JIKA se v roce 1991 spojila s renomovanou švýcarskou firmou Keramik Holding LAUFEN. V roce 1999 byl koncern zahrnut do nadnárodní skupiny ROCA - největšího výrobce sanitární keramiky na světě. Od roku 2002 patří značka JIKA obchodní společnosti LAUFEN CZ.

výrobce

Jika

kód výrobku

H8323800003041

otvory pro baterii

1

horizontální hloubka

53.5 cm

šířka

36 cm

výška

40 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.