České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Roltechnik OUTLET SEAT XXL Sprchové sedátko

Zvolená varianta:

4 616,- Kč

akcenovinka

Odolné sprchové sedátko Roltechnik OUTLET SEAT XXL má nadstandardní rozměry a nosnost až 100 kg. Je vyrobeno z materiálů, které nevyžadují speciální údržbu a nebudou korodovat.

Známý tuzemský výrobce sanitární techniky - společnost Roltechnik - uvedl na trh senzační internetový prodejní koncept pod názvem Roltechnik OUTLET. Prezentují se zde jednak doprodejové značkové produkty ze starších katalogových sérií Roltechniku, dále vybrané výrobky z exportního programu, které nejsou nabízeny v běžné tuzemské distribuci, a konečně výrobky programově koncipované výhradně pro tento pozoruhodný projektRoltechnik OUTLET představuje jedinečnou příležitost, jak za zlomek původních cen nakoupit sprchové kouty, sprchové vaničky, koupací vany, vanové zástěny, hydromasážní systémy a další položky sortimentu sanity a vybavení koupelen - to vše s plnou zárukou, s podporou celostátní servisní a montážní sítě výrobce, a rovněž s jistotou dodávek náhradních dílů. České koupelny jsou smluvním prodejním partnerem konceptu Roltechnik OUTLET a nabízejí jejich kompletní výrobkovou kolekci s rychlou dostupností a za skvělé ceny!

výrobce

Roltechnik

kód výrobku

8000172

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.