České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Gelco GALET Sprchová vanička

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Rozměry: 120 x 80 cm

sleva
13 %

původně 5 890,- Kč

5 124,- Kč

akcenovinka

Litý mramor užitý při produkci sprchových vaniček Gelco je zpracováván dle nejpřísnějších požadavků zohledňujících především ekologické aspekty. Všechny mramoritové vaničky Gelco, které Vám České koupelny nabízejí, se vyrábějí odléváním směsi práškového minerálu a speciálních polymerových pryskyřic.

Vzhledem ke svým výjimečným vlastnostem se mramorit postupně stává nejpříhodnějším a také nejodolnějším materiálem pro výrobu sprchové vaničky coby základu moderního sprchového koutu. Charakterizuje ho zejména vysoká pevnost, stabilita a elegantní design.

Mramoritové sprchové vaničky se hodí k běžnému užívání, plnohodnotné uplatnění však najdou i na zátěžových pracovištích, mezi která paří vedle hotelů také zdravotnická zařízení, sportoviště či výrobní závody.

Společnost Gelco je dynamická česká výrobní firma, která se od svého vzniku v roce 2006 rychle vypracovala na oborového lídra v oblasti produktů z litého mramoru (mramoritu), přírodního kamene a skleněných sprchových koutů a dveří. Progresivní technologie sanitárních produktů z litého mramoru se postupně více a více prosazuje vedle tradičních akrylátových výrobků a pro své technické přednosti, brilantní vzhled, dlouhodobou životnost a provozní spolehlivost se stává běžnou normou nejen u sprchových vaniček, ale i u umyvadel, van, koupelnových desek, pultů či oddělovacích stěn. Výrobky Gelco v sobě spojují kvalitu provedení a použitých bezpečných a ekologicky nezávadných materiálů s atraktivním designem a přiměřenou cenou. Další nezanedbatelnou výhodou je rychlá dostupnost všech položek z nabídky Gelco. Pokud hodláte svou koupelnu vybavit kvaltními tuzemskými zařizovacími předměty, určitě doporučujeme uvažovat i o produktech této výrobní značky.

výrobce

Gelco

kód výrobku

LQ12080

tvar

obdélník

materiál

litý mramor

konstrukce

k podezdění/zapuštění

délka

120 cm

šířka

80 cm

výška

3 cm

sedací vanička

ne

Ø odpadního otvoru

90 mm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.