České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

SA-line BEAUTY SKIN Skleněné umyvadlo na desku

Zvolená varianta:

sleva
20 %

původně 2 790,- Kč

2 232,- Kč

akcenovinka

Skleněná umyvadla řady SA-line BEAUTY, do které spadá i stylový červenooranžový model ORANGE, to je "nomen omen v přímém přenosu". Jak jinak nazvat tyto stylové a v našich končinách stále ojedinělé výrobky než prostě "krása"... Plejáda barev a tvarů, které s sebou přinášejí skleněné umyvadlové mísy BEAUTY do koupelnového interiéru, zaujme na první pohled.

Materiál: 2 vrstvy skla (3D efekt)

Barva: šedá metalíza v povrchu kůže

Povrch: uvnitř i zvenku hladký

Tloušťka: 13 mmChcete, aby se Vaše koupelna stala nezapomenutelným místem, které tak říkajíc doslova omráčí nejen každou návštěvu, ale dlouhodobě nepřestane ohromovat ani Vás? Pokud sáhnete po některém ze špičkových skleněných umyvadel SA-line, můžete vzít jed na to, že děláte v tomto smyslu ten nejsprávnější krok. Skleněná umyvadla SA-line jsou dokonaými užitnými šperky, které rozherávají symfonii tvarů a barev, v koupelnách dříve nevídaných.

Na trhu, který je doslova přesycen tradičními keramickými výrobky, jimž tu a tam konkurují nově se objevující mramortiová řešení, působí skleněná umyvadla jako netušený a nezapomenutelný zjev. Nabízejí Vám zcela alternativní přístup k zařízeni Vaší vysněné koupelny.

Komerční distribuční koncept SA-line zahrnuje širokou nabídku koupelnového vybavení - především v kategoriích vodovodních baterií, sprchového programu, koupelnových doplňků, zrcadel, galerek, drobného koupelnového nábytku, drátěného programu a dalších od různých výrobců. Produkty konceptu SA-line jsou k dispozici nejen jako solitéry, ale především v designově zajímavých, vzhledově jednotných sériích. Nabízí se tak možnosti stylového řešení koupelen a sanitárních prostor a jejich vybavení drobnými zařizovacími předměty a doplňky v jednotném nebo vzhledově příbuzném hávu.

výrobce

SA-line

kód výrobku

2501-16

určení

umyvadlo

materiál

sklo

dvojumyvadlo

ne

typ

na desku

odkládací prostor

ne

tvar

kruh

otvor pro baterii

ne

šířka

42 cm

horizontální hloubka

42 cm

výška

14 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.