České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Arttec MARY NEW Skládací sprchové dveře do niky

!Zboží má 6 variant

Zvolená varianta:

Šířka: 84 - 90 cm

Výška: 195 cm

sleva
10 %

původně 7 290,- Kč

6 561,- Kč

akcenovinka

Přemýšlíte jak vyřešit vstup do vyzděného místa, kde by se využil sprchový kout, nebo se Vám prostě jen líbí jednoduchý a elegantní styl použití dveří do sprchového výklenku? Vyberte si dle potřebné velikosti z nabídky sprchových dveří Arttec MARY a zařiďte svou koupelnu vkusně a moderně… Sprchové dveře MARY se skládacím mechanismem otvírání jsou ideálním řešením pro ty, kteří potřebují široký vstup při nulové ztrátě místa v okolí výklenku. Nespornou výhodou je jejich variabilita, která spočívá v nastavení šířky.

Sprchové dveře Arttec MARY v kostce:

  • skládací systém otvírání
  • 4mm čiré bezpečnostní sklo
  • úprava skla proti usazování vodního kamene
  • rám z broušeného hliníku
  • výška 195 cm

Česká společnost ARTTEC je významný dovozce a distributor sanitární techniky. V nabídkovém katalogu Arttec naleznete široké portfolio produktů: směšovací baterie, sprchový program, sety koupelnových doplňků, sifony, elektrické lapače hmyzu, masážní sprchové panely, sprchové kouty a zástěny, sprchové masážní boxy, parní lázně, akrylátové vany, hydromasážní vany, podlahové odtokové žlaby, koupelnový nábytek, infra-sauny, obklady a dlažby a mnoho dalšího příslušenství. Všechny nabízené výrobky, které se vyznačují velice příznivým poměrem kvalita / užitná hodnota / cena, jsou určeny především pro ekonomické koncepty koupelen.

Arttec má spolehlivou celorepublikovou prodejní i servisní síť a zabezpečuje dodávky náhradních dílů pro pozáruční servis. Společnost je držitelem certifikátu systému řízení jakosti ISO 2001.

výrobce

Arttec

kód výrobku

PAN00866

půdorysný tvar

sprchové dveře

stranová varianta

univerzální

systém otvírání

skládací

pevné segmenty

0

pohyblivé segmenty

2

konstrukce

rám - kovově lesklý

materiál výplní

bezpečnostní sklo

provedení výplně

čiré

tloušťka výplně

4 mm

vodoodpudivá úprava

ano

šířka

90 cm (84 – 90 cm)

výška

195 cm

komplet s vaničkou

ne

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.