České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Aqualine ZENO Nábytkové umyvadlo

!Zboží má 3 varianty

Zvolená varianta:

Šířka: 59,5 cm

sleva
13 %

původně 1 990,- Kč

1 731,- Kč

akcenovinka

Moderní pravoúhlá umyvadla Aqualine ZENO s postranními odkládacími plochami jsou na míru "ušité" pro umyvadlové skříňky POLY, se kterými vytvářejí spolehlivý hygienický/úložný základ Vaší koupelny. Za velmi nízkou cenu tak máte možnost vybavit si kouplnu čistě, prakticky a také levně! Umyvadlo ZENO lze ale samozřejmě instalovat rovněž coby klasicky závěsnou montáží na zeď. Vybírat můžete ze tří různých šířek.

AQUALINE je český distribuční koncept zařizovacích sanitárních předmětů, koupelnového vybavení a doplňků pro levné koupelny. Produkty sdružené pod touto komerční linií se vyznačují příznivým poměrem cena/kvalita/užitná hodnota a velmi dobrou dostupností. Ambicí linie AQUALINE rozhodně není konkurovat značkovým výrobcům, ale nabídnout cenově přijatelnou alternativu pro uživatele, kteří si drahé koupelnové vybavení buď nemohou dovolit nebo se z různých důvodů nepotřebují obklopit výhradně značkovými produkty.

výrobce

Aqualine

kód výrobku

8060

určení

umyvadlo

materiál

keramika

dvojumyvadlo

ne

typ

polozápustné

odkládací prostor

ano

tvar

obdélník

otvor pro baterii

ano

šířka

59.5 cm

horizontální hloubka

48.5 cm

výška

20 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.