České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Aqualine SIGA Sprchový sloup

Zvolená varianta:

sleva
13 %

původně 3 290,- Kč

2 862,- Kč

akcenovinka

Parádní celokovový sprchový sloup Aqualine SIGA - robustní a stylový výrobek, který ozvláštní Váš sprchový kout a obohatí Vás o hlubší zážitky ze sprchování. Sprchový sloup SIGA je určený k připojení na standardní sprchovou baterii; zaujme mimo jiné rafinovaným držákem ruční sprchy, kombinovaným s mýdlenkou (ta snadno poslouží také coby odkládací plocha např. pro šampon či sprchový gel). Moderní cubistický tvar a konstrukce dávající vyniknout eloxovanému hliníku - Vy ho v koupelně ještě nemáte?

Sprchový sloup Aqualine SIGA v kostce:

  • materiál: eloxovaný hliník/mosaz
  • výška 109 cm
  • ruční sprcha z pochromovaného ABS s technologií AntiCalc
  • hlavová sprcha z pochromovaného ABS na otočném kloubu, 178 x 178 mm (technologie AntiCalc)
  • integrovaný držák ruční sprchy s mýdlenkou
  • otočný 2cestný přepínač

AQUALINE je český distribuční koncept zařizovacích sanitárních předmětů, koupelnového vybavení a doplňků pro levné koupelny. Produkty sdružené pod touto komerční linií se vyznačují příznivým poměrem cena/kvalita/užitná hodnota a velmi dobrou dostupností. Ambicí linie AQUALINE rozhodně není konkurovat značkovým výrobcům, ale nabídnout cenově přijatelnou alternativu pro uživatele, kteří si drahé koupelnové vybavení buď nemohou dovolit nebo se z různých důvodů nepotřebují obklopit výhradně značkovými produkty.

výrobce

Aqualine

kód výrobku

SL650

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.