České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

RAV Slezák Stojánkový adapter k nástěnné baterii

Zvolená varianta:

940,- Kč

akcenovinka

Adaptér, který Vám umožní nainstalovat na okraj vany libovolnou nástěnnou vanovou baterii o roztečí 100 nebo 150 mm na okraj vany, a to velmi vzhledným způsobem.

Materiál: mosaz

Povrchová úprava: lesklý chrom

Rozměr připojovacího závitu: 1/2" x 3/4"

Společnost RAV Slezák je uznávaný tuzemský značkový výrobce kvalitních vodovodních směšovacích baterií a výtokových ventilů - s tradicí vlastní výroby od roku 2001. Ve specializovaném portfoliu této dynamické české firmy naleznete kromě mnoha sérií koupelnových a kuchyňských baterií rovněž stojánkové bateriové sady k instalaci na okraj vany, baterie se senzorovým ovládáním, speciální směšovací baterie k nízkotlakým elektrickým bojlerům a průtokovým ohřívačům, bateriové komplety s vícecestnými přepínači určené k vestavbě do sprchových masážních boxů, komplety sloupových sprch k venkovním bazénům a rovněž širokou nabídku příslušenství a náhradních dílů. Na zakázku se zde rovněž vyrábějí i věrné repliky původních baterií a ventilů ze sanitárních interiérů rekonstruovaných historických staveb, ve spolupráci se společností Precioza dále i luxusní limitované edice baterií v kombinaci s českým křišťálem. Společnost RAV Slezák disponuje kvalitním výrobním,  konstrukčním i servisním zázemím a spolehlivým pracovním týmem, které jsou základem úspěchu této značky v České republice i v zahraničí. České koupelny doporučují produkty s logem RAV Slezák Vaší pozornosti při rozhodování o výběru baterií pro Vaše sanitární projekty.

výrobce

RAV Slezák

kód výrobku

MD0234

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.