České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ravak CHROME Podlahový odtokový žlab

!Zboží má 4 varianty

Zvolená varianta:

Délka: 30 cm

sleva
25 %

původně 4 790,- Kč

3 593,- Kč

akcenovinka

Moderní a spolehlivé řešení podlahového žlabu do sprchového koutu, pro všechny, kdo před sprchovou vaničkou dávají přednost dlažbě. Krycí rošt tohoto modelu nezapře příslušnost do koupelnového konceptu Ravak CHROME - odkazuje na něj stylovou oválnou perforací - a přímo tak vybízí použít ho v kombinaci s některou ze sprchových zástěn CHROME. Podobně jako ostatní žlaby Ravak je i typ CHROME nabízen ve čtyřech různých délkách, včetně univerzální 30centimetrové.

Stavební výška: 100 mm

Přednosti odtokového žlabu Ravak CHROME:

  • rošt i žlab jsou z kvalitní nerezové oceli se speciální úpravou zamezující ulpívání nečistot
  • dokonalá a jednoduchá čistitelnost celého žlabu vč. sifonu
  • průtok sifonem 60 l/min garantuje bezpečný odtok veškeré přitékající vody
  • zdvojená zápachová uzávěra o výšce 50 mm
  • snadná, rychlá a přesná instalace

Příchodem série CHROME se prestižní český výrobce Ravak definitivně zaměřuje na oblast celkových koupelnových konceptů se vším všudy - od baterií až po vanu a sprchové zástěny, to vše s jednotným designovým stylem (a že to je v případě série CHROME nějaký styl)! Máme tedy to potěšení předložit Vám širokou paletu výrobků, které vedle designové sladěnosti a tradičně vysoké řemeslné kvality spojuje poslání vytvořit koupelnu, kterou Vám budou všichni závidět.

Zářící písmena CHROME, tvořící název tohoto uceleného konceptu značky Ravak, se do kontextu moderních koupelen, a zejména do povědomí zákazníků, nesmazatelně zapíšou pro neotřelý design všech výrobků, vycházející z autorského pera předního českého návrháře nastupující vlny Kryštofa Nosála, spolupracujícího se začkou Ravak nyní už zcela stabilně. Zkušená a konvencemi nesvázaná ruka talentovaného designéra vdechla hlavním tvarovým liniím výrobků CHROME vzdušnou noblesu, která těží z oválu, coby geometrické dominanty celého návrhu, vynořující se napříč sérií v mnoha obměnách. Ovál a oblouk - to je, oč tu běží...

Značkové výrobky RAVAK jsou velmi populární - na stejnojmenného zeleného firemního maskota Žabáka si vzpomene téměř každý. V nabídkovém portfoliu největšího výrobce sanitární techniky ve střední a východní Evropě - tradiční české společnosti Ravak - nacházíme širokou paletu kvalitních sprchových koutů, vanových a sprchových zástěn, sprchových vaniček a akrylátových van, včetně hydromasážních. Kvalita výrobků, moderní výrobní technologie i nadčasovost designu všech produktů odrážejí současný rozmach oboru sanitární techniky. Přesvědčení o tom, že technická dokonalost je samozřejmostí, avšak teprve prvotřídní design otvírá nové dimenze užitné hodnoty výrobků, se stalo východiskem pro úzkou spolupráci firmy Ravak s návrhářským studiem DESIGN A STORZ, která vnesla cenné zkušenosti z oblasti automobilového designu do oboru sanitární techniky. Vysokou kvalitu všech výrobků Ravak garantuje mimo jiné certifikát ISO 9001:2000. Ravak v podání Českých van - pro Vaši koupelnu jen to nejlepší!

výrobce

Ravak

kód výrobku

X01426

instalace

do prostoru

tvar

přímý

materiál korpusu

nerez

kryt

součástí - štěrbina

sifon

součástí

celková délka

30 cm

celková šířka

12 cm

minimální výška

10 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.