České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ravak CHROME CSKK4 Čtvrtkruhový sprchový kout

!Zboží má 6 variant

Zvolená varianta:

Rozměry: 80 x 80 cm

Provedení profilů: bílý

sleva
25 %

původně 16 190,- Kč

12 143,- Kč

akcenovinka

V žádné pořádné zástěnové kolekci nesmí pochopitelně chybět čtvrtkruhový sprchový kout - CSKK4 dělá sérii Ravak CHROME rozhodně čest - kout, nabízený v 80cm a 90cm verzi, v sobě zosobňuje kvality, které od tohoto typu výrobku čekáme, a to i na úrovni střední až vyšší střední třídy - eleganci v koupelnovém interiéru, prostornost a dlouhou životnost. Vedle umístění přímo na dlažbu lze kout Ravak CSKK4 samozřejmě instalovat na všechny vaničky odpovídajících rozměrů; skvěle splyne např. s mramoritovými kráskami z nativní kolekce CHROME...

Čerstvý vítr na možná až příliš klidném moři - v našem případě trhu se sprchovými zástěnami - koupelnová série Ravak CHROME s sebou přináší i celistvou kolekci sprchových koutů a dveří, které nezklamou v žádném ohledu. Ravak v nich namíchal jedinečný koktejl vysoké kvality, technologické pokročilosti, svěžího designu od studia Kryštofa Nosála a překvapivě i příznivé ceny. Z konstrukčního hlediska jsou 195 vysoké zástěny CHROME charakterisické bezrámovou koncepcí, založenou na spolehlivě pracujících otočných lištách, umožňujících oboustranné otevření (tedy směrem vně i dovnitř sprchového prostoru) a pohodlný přístup za všech okolností. Základ výrobků tvoří čiré bezpečnostní sklo o luxusní tloušťce 6 mm (samozřejmě s hydrofóbní úpravou AntiCalc), skvěle se snoubící se všemi třemi variantami provedení profilů - vedle puristické bílé je k dispozici i okázalý lesk a také elegantní matný elox - kdo by si nevybral. Vaši koupelnu však sprchové kouty a dveře Ravak CHROME berou útokem rovněž prostřednictvím důmyslných technických řešení a vychytávek - ať už jde o zdvihový mechanismus, starající se mimo jiné i o automatické dovření dveří, fixační vzpěru s integrovaným kloubem pro kompenzování nerovností na stěnách nebo o dokonalé utěsnění prostřednictvím 10mm spodní lišty s okapničkou. Esteticky zástěny CHROME spolehlivě zapadnou do stejnojménné série - třeba díky nezaměnitelným oválným madlům, instalovatelným ve třech různých směrech.

Příchodem série CHROME se prestižní český výrobce Ravak definitivně zaměřuje na oblast celkových koupelnových konceptů se vším všudy - od baterií až po vanu a sprchové zástěny, to vše s jednotným designovým stylem (a že to je v případě série CHROME nějaký styl)! Máme tedy to potěšení předložit Vám širokou paletu výrobků, které vedle designové sladěnosti a tradičně vysoké řemeslné kvality spojuje poslání vytvořit koupelnu, kterou Vám budou všichni závidět.

Zářící písmena CHROME, tvořící název tohoto uceleného konceptu značky Ravak, se do kontextu moderních koupelen, a zejména do povědomí zákazníků, nesmazatelně zapíšou pro neotřelý design všech výrobků, vycházející z autorského pera předního českého návrháře nastupující vlny Kryštofa Nosála, spolupracujícího se začkou Ravak nyní už zcela stabilně. Zkušená a konvencemi nesvázaná ruka talentovaného designéra vdechla hlavním tvarovým liniím výrobků CHROME vzdušnou noblesu, která těží z oválu, coby geometrické dominanty celého návrhu, vynořující se napříč sérií v mnoha obměnách. Ovál a oblouk - to je, oč tu běží...

Značkové výrobky RAVAK jsou velmi populární - na stejnojmenného zeleného firemního maskota Žabáka si vzpomene téměř každý. V nabídkovém portfoliu největšího výrobce sanitární techniky ve střední a východní Evropě - tradiční české společnosti Ravak - nacházíme širokou paletu kvalitních sprchových koutů, vanových a sprchových zástěn, sprchových vaniček a akrylátových van, včetně hydromasážních. Kvalita výrobků, moderní výrobní technologie i nadčasovost designu všech produktů odrážejí současný rozmach oboru sanitární techniky. Přesvědčení o tom, že technická dokonalost je samozřejmostí, avšak teprve prvotřídní design otvírá nové dimenze užitné hodnoty výrobků, se stalo východiskem pro úzkou spolupráci firmy Ravak s návrhářským studiem DESIGN A STORZ, která vnesla cenné zkušenosti z oblasti automobilového designu do oboru sanitární techniky. Vysokou kvalitu všech výrobků Ravak garantuje mimo jiné certifikát ISO 9001:2000. Ravak v podání Českých van - pro Vaši koupelnu jen to nejlepší!

výrobce

Ravak

kód výrobku

3Q140100Z1

půdorysný tvar

čtvrtkruh

systém otvírání

otočná lišta

pevné segmenty

2

pohyblivé segmenty

2

konstrukce

bezrámová

materiál výplní

bezpečnostní sklo

provedení výplně

čiré

tloušťka výplně

6 mm

vodoodpudivá úprava

ano

délka

80 cm (78 – 80 cm)

šířka

80 cm (78 – 80 cm)

poloměr zakřivení R

500 mm

šířka vstupu

63.5 cm

výška

195 cm

komplet s vaničkou

ne

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.