České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan CHROMO PLANE Plochá chromoterapie

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Určení: hladká vana

sleva
20 %

původně 15 400,- Kč

12 320,- Kč

akcenovinka

CHROMO PLANE, to je 16 ks zapuštěných zdrojů světla, posouvá čím dál oblíbenější chromoterapii, tedy barvu měnící podvodní osvětlení, o pořádný kus dál - díky zapuštěné instalaci nevystupují osvětlovací prvky tohoto technologického skvostu značky Polysan nad povrch vany, a dopřejí Vám tak stoprocentní zážitek při zachování pohodlí bez kompromisů.

Je dokázáno, že různé barvy mají v různých ohledech blahodárný dopad na naši psychiku a tělesné zdraví. Instalací pdovodního osvětlení s proměnlivou barvou světla se tak obohatíte nejen o nevšední atmosféru během očisty/relaxace, ale zároveň zásadním způsobem umocníte terapeutický účinek koupele. Hledáte zklidnění rozjitřených nervů, potlačení stresu, nebo naopak stimulaci a optimistické vybuzení? Pak není nic snazšího než do vany instalovat i diodovou chromoterapii od Polysanu - České koupelny vřele doporučují...

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

kód výrobku

91405+91406

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.