České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Laguna ZARA Volně stojící vana

Zvolená varianta:

24 990,- Kč

akcenovinka

Krása oválných křivek dodává pozoruhodné volně stojící vaně Laguna ZARA ekluzivní vyznění. Je až neuvěřitelné, za jak nízkou cenu si nyní lze vanu do prostoru pořídit - právě model ZARA, kterému byla obliba u zákazníků už předem dána do vínku, je toho skvělým dokladem. Atraktivita - elegance - cena, to je, oč tu běží...

Komerční distribuční značka LAGUNA nabízí stejnojmenný ekonomický produktový koncept plastových koupacích van, minivan a souvisejcího příslušenství za velmi přijatelné ceny. Vlastní výrobky jsou vyrobeny z koextrudovaného sendviče sanitárních materiálů ABS/PMMA a standardně se nabízejí v bílé barvě. Produkty z portfolia LAGUNA jsou oblíbené díky příznivým cenovým relacím, bohatému výběrů tvarů, délek a příslušenství a v neposlední řadě i díky velmi dobré dostupnosti všech produktů z centrálního distribučního skladu.

výrobce

Laguna

kód výrobku

ZA1700

druh

volně stojící

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

169 cm

šířka

80 cm

výška

61 cm

objem

360 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.