České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Duravit PAIOVA Asymetrická rohová vana

!Zboží má 6 variant

Zvolená varianta:

stranová varianta: levá

Rozměry: 170 x 100 x 46 cm

Instalace: vestavná

sleva
22 %

původně 36 155,- Kč

28 201,- Kč

akcenovinka

Německý značkový výrobce DURAVIT je společnost s téměř dvousetletou kontinuální tradicí a patří k nejstarším a největším evropským firmám v oblasti sanitární techniky. DURAVIT je koncern s nadnárodní působností - s výrobními závody v sedmi státech a obchodními aktivitami ve více než 80 zemích světa.

Komplexní nabídka zařizovacích předmětů pro vybavení koupelen a sanitárních prostor v několika výrobních liniích a mnoha produktových sériích nejvyšší kvality zahrnuje sanitární keramiku, koupelnový nábytek, vany, hydromasážní systémy, sprchové komplety, koupelnové doplňky, SPA-koncepty a další.

Špičkové výrobky DURAVIT jsou pro svou kvalitu a atraktivní design velmi oblíbeny a aplikovány v instalacích ve veřejném i soukromém sektoru.

Firemní filosofie Living Bathroom - t.j. sympatická idea pojetí koupelny jako místa, ve kterém skutečně žijeme, relaxujeme a které vnímáme jako integrální součást našeho existenčního prostoru - se u značky DURAVIT reálně naplňuje i v praktickém životě.

výrobce

Duravit

kód výrobku

700212000000000

druh

asymetrická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

pravá/levá

délka

170 cm

šířka

100 cm

výška

46 cm

hmotnost

31 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.