České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Hopa PADOVA Obdélníková vana

Zvolená varianta:

sleva
10 %

původně 18 590,- Kč

16 731,- Kč

akcenovinka

Akrylátová vana Hopa PADOVA představuje netradiční design a je určena pro dvě osoby. Nejen z hlediska tvaru, ale zejména vzhledem ke svým robustním rozměrům je PADOVA určena především pro koupelny velkých rozměrů.

VANA PRO DVA. Vany pro dva nabízejí dostatek prostoru pro pohodlnou koupel a příjemnou relaxaci dvou dospělých osob.

Společnost HOPA patří k významným tradičním tuzemským dodavatelům a distributorům sanitární techniky a koupelnového vybavení. Ve svém porfoliu nabízí kromě oblíbených van a hydromasážních systémů rovněž vanové a sprchové zástěny, masážní boxy, parní boxy, SPA-bazénky, sauny, koupelnový nábytek, směšovací baterie, sprchový program, koupelnové doplňky a další sortiment. HOPA získala v roce 2004 certifikát řízení jakosti ISO 9001:2001. Pravidelné uvádění novinek, účast na přehlídkách a veletrzích, ale především vlastní tištěny barevný distribuční katalog dostává značku HOPA, která na českém trhu působí dlouhodobě, do stále širšího povědomí mezi prodejci sanitární techniky i mezi konečnými zákazníky. Důležitým atributem je příznivý poměr cena - užitná hodnota - kvalita. Zajištěný záruční i pozáruční servis produktů je samozřejmostí. Na akrylátové vany poskytuje společnost HOPA nadstandardní obchodní záruku v trvání 10 let od data prodeje.

výrobce

Hopa

kód výrobku

VANPAD18N

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

180 cm

šířka

110 cm

výška

53 cm

objem

250 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.