České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ravak XXL Obdélníková vana

Zvolená varianta:

sleva
25 %

původně 15 190,- Kč

11 393,- Kč

akcenovinka

Nepřináší Vám koupel pohodlí, které si zasloužíte? Cítíte se ve Vaší vaně stísnění? Pak je akrylátová obdélníková vana RAVAK XXL pro Vás přesně to pravé! Společnost RAVAK se rozhodla reagovat na nezadržitelný trend neustálého růstu průměrné tělesné výšky populace a její nový model XXL 190x95cm má opravdu příznačný název. Tvarově originální vana pochází z designerského studia Storz. Vyznačuje se jednoduchými čistými liniemi a oblými křivkami unikátního, ergonomicky tvarovaného vnitřního prostoru. Nejširší je přesně tam, kde má být, tedy v oblasti loktů, a díky šikovně formovaným opěrkám umožňuje skutečně pohodlné spočinutí. Praktické odstupňování dna umožní plnohodnotné využití velkého koupacího prostoru i osobám menšího vzrůstu a dětem. Aby při koupeli nesjížděly do vody, mohou se o schůdek zapřít nohama. Design vany dotváří  elegantní podhlavník, integrovaný do prolisu v zádové partii, který je k dispozici v bílém, zeleném či šedém provedení. Jako volitelné příslušenství jsou k dispozici rovněž čelní a boční krycí panely.

Značkové výrobky RAVAK jsou velmi populární - na stejnojmenného zeleného firemního maskota Žabáka si vzpomene téměř každý. V nabídkovém portfoliu největšího výrobce sanitární techniky ve střední a východní Evropě - tradiční české společnosti Ravak - nacházíme širokou paletu kvalitních sprchových koutů, vanových a sprchových zástěn, sprchových vaniček a akrylátových van, včetně hydromasážních. Kvalita výrobků, moderní výrobní technologie i nadčasovost designu všech produktů odrážejí současný rozmach oboru sanitární techniky. Přesvědčení o tom, že technická dokonalost je samozřejmostí, avšak teprve prvotřídní design otvírá nové dimenze užitné hodnoty výrobků, se stalo východiskem pro úzkou spolupráci firmy Ravak s návrhářským studiem DESIGN A STORZ, která vnesla cenné zkušenosti z oblasti automobilového designu do oboru sanitární techniky. Vysokou kvalitu všech výrobků Ravak garantuje mimo jiné certifikát ISO 9001:2000. Ravak v podání Českých van - pro Vaši koupelnu jen to nejlepší!

výrobce

Ravak

kód výrobku

C091000000

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

190 cm

šířka

95 cm

výška

55 cm

objem

285 l

hmotnost

31 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.