České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kaldewei PURO Obdélníková vana

!Zboží má 6 variant

Zvolená varianta:

Rozměry: 170 x 80 cm

sleva
35 %

původně 23 149,- Kč

15 047,- Kč

akcenovinka

Rodina obdélníkových ocelových smaltovaných van Kaldewei PURO se vyznačuje minimalistickým designem a trendy kubickým konceptem koupacího prostoru.

Vany Kaldewei PURO se vyrábějí v délkách 160, 170 a 180 cm, v rozmezí šířek 70, 75 a 80 cm, s čelním nebo bočním umístěním přepadového otvoru.

Představujeme Vám model 691 - vanu Kaldewei PURO 170 x 80 cm s čelním přepadem.

Moderní a současně nadčasový vzhled vany PURO 170x80 cm s přepadovým otvorem v čele vany předurčuje tento oblíbený produkt z produkce Kaldewei spíše do velkých koupelen.

Ojedinělou kombinace délky 170 cm a šířky 80 cm ocení u této single vany především fyzicky disponovaní uživatelé, kteří hledají produkt pro opravdu pohodlnou koupel. Koupací prostor je v poměru k celkovým rozměrům vany mimořádně velký.

Relativně úzké rovné okraje jsou předpokladem pro instalaci v podstatě libovolné vanové zástěny a komfortní sprchování při koupeli.

Vana Kaldewei PURO je sázkou na jistotu. Za přiměřenou cenu získáte opravdovou kvalitu a produkt "držák" s třicetiletou zárukou! Co sí více přát?

Proslulá německá firma KALDEWEI je právem evropskou jedničkou v produkci ocelových smaltovaných van a sprchových vaniček. V ojedinělé tlouštce materiálu 3,5 mm nabízí desítky modelů vyrobených nejmodernějšími technologiemi a splňujících nejen nejvyšší požadavky kvality a dlouhodobé životnosti, ale - díky trvalé spolupráci s prestižními designérskými ateliéry - i měřítka užitná a estetická. Solidnost, stabilita a individualita produktů KALDEWEI je zárukou opravdového požitku z koupele. Zásluhou unikátního smaltu vlastní receptury jsou tyto jakostní značkové vany a vaničky vysoce odolné proti otěru, poškrábaní a nárazům, vykazují rovněž rezistenci vůči kyselinám, alkalickým látkám a dalším chemikáliím. Hladký povrch, tvrdý jako sklo, je dokonale hygienický a vylučuje penetraci bakterií a mikročástic nečistot. Patentované zušlechtění povrchu samočistícím perličkovým efektem, který brání usazování nečistot a vodního kamene na stěnách, navíc výrazně usnadňuje údržbu výrobku a eliminuje nutnost používání čistících prostředků. Nadstandardní obchodní záruka v trvání 30 let od data prodeje je konečným superlativem ve výčtu předností značky KALDEWEI – jistoty Vašich koupelen.

výrobce

Kaldewei

kód výrobku

259100010001

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

ocel smaltovaná

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

170 cm

šířka

80 cm

výška

42 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.