České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kaldewei EUROWA Ocelová smaltovaná obdélníková vana

!Zboží má 8 variant

Zvolená varianta:

Délka: 150 cm

Protiskluzová úprava: ne

sleva
29 %

původně 3 150,- Kč

2 237,- Kč

akcenovinka

Ocelové smaltované vany Kaldewei EUROWA jsou alternativní značkovou ekonomickou sérií pro standardní sanitární instalace, s tlouštkou plechu a smaltu 2,3 mm a obchodní zárukou 3 roky od data prodeje. Jednoduchý design a elegantní styl van EUROWA nese všechny atributy značky Kaldewei, oproti vanám ze sérií ADVANTAGE a AMBIENTE se tyto vany vyznačují sníženou hloubkou - 39 cm. Při rozhodování mezi nabídkami standardních ocelových smaltovaných van na české trhu můžeme vany série EUROWA s jejich velice příznivým poměrem užitná hodnota / kvalita / cena určitě doporučit. Podmínkou obchodní záruky je instalace vany na originálních vanových nožkách Kaldewei - viz příslušenství. Představujeme Vám ocelovou smaltovanou vanu Kaldewei EUROWA v rozměrové verzi 150 x70 cm ve standardním provedení - bez Antislipu.

Komerční linie van a sprchových vaniček EUROWA je sérií vybraných výrobků nejběžnějších rozměrů, určených pro ekonomické koncepty koupelen a vybavení méně exponovaných sanitárních prostor. Vyrábí se ze ocelového plechu s redukovanou tlouštkou stěny (oproti standardní produkci). Na produkty Kaldewei EUROWA se poskytuje obchodní záruka v trvání 3 roky od data prodeje.

Proslulá německá firma KALDEWEI je právem evropskou jedničkou v produkci ocelových smaltovaných van a sprchových vaniček. Ve výrobkovém portfoliu nabízí více než 200 modelů vyrobených nejmodernějšími technologiemi a splňujících nejen nejvyšší požadavky kvality a dlouhodobé životnosti, ale - díky trvalé spolupráci s prestižními designérskými ateliéry - i měřítka užitná a estetická. Solidnost, stabilita a individualita produktů KALDEWEI je zárukou opravdového požitku z koupele.

Proslulá německá firma KALDEWEI je právem evropskou jedničkou v produkci ocelových smaltovaných van a sprchových vaniček. V ojedinělé tlouštce materiálu 3,5 mm nabízí desítky modelů vyrobených nejmodernějšími technologiemi a splňujících nejen nejvyšší požadavky kvality a dlouhodobé životnosti, ale - díky trvalé spolupráci s prestižními designérskými ateliéry - i měřítka užitná a estetická. Solidnost, stabilita a individualita produktů KALDEWEI je zárukou opravdového požitku z koupele. Zásluhou unikátního smaltu vlastní receptury jsou tyto jakostní značkové vany a vaničky vysoce odolné proti otěru, poškrábaní a nárazům, vykazují rovněž rezistenci vůči kyselinám, alkalickým látkám a dalším chemikáliím. Hladký povrch, tvrdý jako sklo, je dokonale hygienický a vylučuje penetraci bakterií a mikročástic nečistot. Patentované zušlechtění povrchu samočistícím perličkovým efektem, který brání usazování nečistot a vodního kamene na stěnách, navíc výrazně usnadňuje údržbu výrobku a eliminuje nutnost používání čistících prostředků. Nadstandardní obchodní záruka v trvání 30 let od data prodeje je konečným superlativem ve výčtu předností značky KALDEWEI – jistoty Vašich koupelen.

výrobce

Kaldewei

kód výrobku

310

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

ocel smaltovaná

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

150 cm

šířka

70 cm

výška

39 cm

objem

131 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.