České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Duscholux PORTOFINO TREND DUO Atypická vana 335

Zvolená varianta:

sleva
10 %

původně 106 341,- Kč

95 707,- Kč

akcenovinka

Tato unikátní vana skýtá mimořádný estetický i funkční zážitek.

Vany Portofino jsou perfektní syntézou funkčního designu a přirozené ergonomie. Oválný tvar Vás láká k odpočinku. Atraktivní možnosti doplňků, prvotřídní kvalita, různé možnosti.Všechny vany mohou být vybaveny různými systémy Whirlpool.

Světová proslulost švýcarské značky Duscholux, úspěšného výrobce sanitární techniky a koupelnového vybavení, je založena na více než třicetileté kontinuální výrobní tradici. Rozsáhlá nadnárodní skupina výrobních podniků koncernu má centrálu ve švýcarském Thunu, ale je zastoupena výrobně či odbytově v dalších 23 zemích světa. Ve výrobním portfoliu Duscholuxu nalezneme úplný průřez oborem sanitární techniky. Jsou zde zastoupeny například akrylátové vany, sprchové a koupelnové vaničky, sprchové kouty, wellness i komplexní sanitární prostorové koncepty a řešení s atraktivním současným designem, tradičně vysokou kvalitou, dlouhodobou životností a sofistikovaným zákaznickým servisem. Výběr produktů značky Duscholux do Vaší koupelny Vás určitě nezklame. Dopřejte si něco opravdu kvalitního!

výrobce

Duscholux

kód výrobku

602.335000

druh

atypická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

234 cm

šířka

165 cm

výška

49 cm

objem

430 l

hmotnost

48 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.