České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ideal Standard AVANCE ELLIPSE Oválná vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Délka: 190 cm

sleva
10 %

původně 19 179,- Kč

17 261,- Kč

akcenovinka

Tvar vany ELLIPSE je již na první pohled velmi lákavý. Vana se vyznačuje půvabným tvarem, který už pohled fascinuje a zároveň i hýčká tělo.

Jen skutečně dokonalý design může obstát v každodenním životě: Jemné, tělu odpovídající tvary kolekce Avance se perfektně přizpůsobí Vaší činnosti v koupelně. Na toto setkání se budete každý den znovu těšit.

Geniální a zároveň jednoduché: Z čisté geometrie kruhu vznikl nezaměnitelný designérský koncept stylové čistoty 21. století. Série Avance představuje ideální kolekci pro lidi, kterým se líbí propojení dokonale čistých tvarů s praktickým užitkem a ekologickým smýšlením.

Výrobky z dílny společnosti Ideal Standard udivují už po mnoho desetiletí zákazníky na celém světě nezapomenutelným spojením špičkového designu s prvotřídní jakostí materiálů i dílenského zpracování. Luxus, kvalita, komfort - to je základní trojhvězdí hodnot, díky nimž se výrobky Ideal Standard stávají volbou číslo jedna v soukromé i komerční sféře, o čemž mimo jiné svědčí i stále se rozrůstající seznam kladných referencí, zahrnující např. sítě i těch nejexlkluzivnějších hotelových zařízení. Široké produktové porfolio Ideal Standard zahrnuje vedle špičkových akrylátových van (včetně vířivých) také keramické a akrylátové sprchové vaničky, sprchové kouty, bohatou nabídku sanitární keramiky a konečně i interiérové armatury. Do Vaší koupelny jen to nejlepší...

výrobce

Ideal Standard

kód výrobku

K6695

druh

oválná

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

190 cm

šířka

100 cm

výška

47 cm

objem

300 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.