České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Laguna LUIZA Asymetrická rohová vana

!Zboží má 6 variant

Zvolená varianta:

stranová varianta: levá

Délka: 140 cm

4 490,- Kč

akcenovinka

Asymetrická rohová vana Laguna LUIZA je designově velice zdařilým modelem a právem patří do řady ELEGANCE. Vyrábí se v levé či pravé stranové verzi a ve třech délkových variantách 140, 150 a 160cm. S ojedinělou šířkou 95cm je prioritně určená do malých a středních koupelen v bytových domech s unifikovanými bytovými jádry, ale určitě nalezne i použití v jiných sanitárních konceptech.

Design vany je dobře koncipovaný a vzhledově atraktivní. Na první pohled zaujmou plynulé tvary v modelaci koupacího prostoru, rohový sedák srpkovitého tvaru i s elegantním náběhem provedený středový "ostrůvek" na vnějším okraji vany. Okraje jsou provedeny jako ploché - bez anatomických vytvarování. Vana je opatřena středově umístěným odtokem a přepadem.

Vana je vyrobená z materiálu s povrchovou sanitární ochranou ANTIBAC, která zabraňuje růstu bakterií, vzniku skvrn a nepříjemnému zápachu při užívání vany.

Jako volitelné příslušenství se nabízejí vanová madla, podhlavníky, odtokové sety a rovněž tvarově profilovaný elegantní čelní krycí panel.

Vana Laguna LUIZA je modelem nejen elegantním, ale i praktickým, díky svému prostorově úspornému konceptu. Uživatelé, kteří nemají ve svých koupelnách k dispozici velký prostor, tuto šikovnou vanu jistě ocení v běžném provozu. Vana Laguna LUIZA - to je maximální využití prostoru při zachování standardního komfortu koupele.

Komerční distribuční značka LAGUNA nabízí stejnojmenný ekonomický produktový koncept plastových koupacích van, minivan a souvisejcího příslušenství za velmi přijatelné ceny. Vlastní výrobky jsou vyrobeny z koextrudovaného sendviče sanitárních materiálů ABS/PMMA a standardně se nabízejí v bílé barvě. Produkty z portfolia LAGUNA jsou oblíbené díky příznivým cenovým relacím, bohatému výběrů tvarů, délek a příslušenství a v neposlední řadě i díky velmi dobré dostupnosti všech produktů z centrálního distribučního skladu.

výrobce

Laguna

kód výrobku

LU1400L

druh

asymetrická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

pravá/levá

délka

140 cm

šířka

95 cm

výška

44 cm

objem

150 l

hmotnost

17 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.