České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Laufen PALOMBA Oválná vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Instalace: do prostoru

Výška okraje: 4 cm

78 191,- Kč

akcenovinka

Důraz na styl a estetickou dokonalost děla z vany Laufen PALOMBA jedinečnou volbu pro koupelnu Vašich snů. PALOMBA se projevuje přísným symbolismem a poetickým vyjádřením.

Vana Laufen PALOMBA může být vnímána jako vyznání čisté geometrii. Není statická, ale vyjadřuje dynamické spojení racionálního, poetického a přírodního designu. Tvary jsou ladné, jakoby splývající s vodou. V mnohém připomínají zátoky a mořské útesy, které vznikly během tisíciletého zápasu živlů, vody s pevninou. Roberto a Ludovica Palombovi to nazývají „otisk prstu přírody“.

Italští návrháři a architekti Roberto a Ludovica Palombovi patří k evropské avantgardě. Jejich návrhy píší novou kapitolu v historii designu a svými kreacemi vzbuzují neutuchající zájem. Prostřednictvím kolekce PALOMBA firmy Laufen dokázali vytvořit moderní fenomén pro mezinárodní publikum.

Značka LAUFEN je synonymem pro nadčasový koupelnový design, určující světové trendy v této oblasti. O jeho úspěch napříč kontinenty se starají renomovaní designéři a architekti z mnoha zemí. Výrobky značky LAUFEN jsou vyhledávané především kvůli svému stylu, originálnímu designu čistých linií a preciznímu provedení v příslovečné švýcarské kvalitě. Řešení ve stylu LAUFEN znamená pojetí koupelny jakožto důležitého centra odpočinku a relaxace každé domácnosti. Základem této koncepce je široký výběr designových koupelnových sérií s kompletní nabídkou produktů (umyvadla, klozety a bidety, koupelnový nábytek, vany, sprchové vaničky, vanové i sprchové zástěny, armatury a koupelnové doplňky). LAUFEN vždy dokázal velkolepý design realizovat posledními výrobními technologiemi, avšak inovační vývoj byl odjakživa podřízen požadavku nabídnout zákazníkovi vše pro to, aby se mohl ve své koupelně cítit dobře. A na tom se dodnes nic nezměnilo.

výrobce

Laufen

kód výrobku

H2318000000001

druh

oválná

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

180 cm

šířka

90 cm

výška

45 cm

objem

170 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.