České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Laufen IL BAGNO ALESSI ONE Oválná vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Instalace: do prostoru

199 168,- Kč

akcenovinka

Vana IL BAGNO ALESSI ONE - to pravé pro milovníky oblých tvarů! V této vaně se budete cítit dokonale bezpečně - perfektně hladký, zaoblený vejčitý tvar Vám umožní osvěžující odpočinek a načerpání nové energie. 

Koupelna se stále více stává místem, kde můžete svobodně rozvinout svou fantazii. Již dávno neslouží pouze k očistě těla, ale působí na naše smysly a nabízí prostor pro osobní zážitky. Vana IL BAGNO ALESSI ONE od Stefana Giovannoniho dává emocím křídla. Jeho revoluční návrh spojuje žensky oblé tvary, výrazné mužské linie a dětskou bezprostřednost do emocionálního celku. Vytváří vanu, ve které můžete poznat zcela jiného člověka. Sebe sama. 

Stefano Giovannoni si s lehkostí a nadhledem hraje se širokou škálou tvarů, a v tom tkví originalita a genialita jeho návrhů. Tak vznikají předměty, které jsou vzrušující a zároveň lidské. Nebo jak o Il Bagno Alessi One říká Alberto Alessi: „Myslím, že právě tímto směrem se bude ubírat design v tomto století.“

Značka LAUFEN je synonymem pro nadčasový koupelnový design, určující světové trendy v této oblasti. O jeho úspěch napříč kontinenty se starají renomovaní designéři a architekti z mnoha zemí. Výrobky značky LAUFEN jsou vyhledávané především kvůli svému stylu, originálnímu designu čistých linií a preciznímu provedení v příslovečné švýcarské kvalitě. Řešení ve stylu LAUFEN znamená pojetí koupelny jakožto důležitého centra odpočinku a relaxace každé domácnosti. Základem této koncepce je široký výběr designových koupelnových sérií s kompletní nabídkou produktů (umyvadla, klozety a bidety, koupelnový nábytek, vany, sprchové vaničky, vanové i sprchové zástěny, armatury a koupelnové doplňky). LAUFEN vždy dokázal velkolepý design realizovat posledními výrobními technologiemi, avšak inovační vývoj byl odjakživa podřízen požadavku nabídnout zákazníkovi vše pro to, aby se mohl ve své koupelně cítit dobře. A na tom se dodnes nic nezměnilo.

výrobce

Laufen

kód výrobku

H2419700000001

druh

oválná

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

203 cm

šířka

102 cm

výška

58 cm

objem

300 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.