České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Keramag RENOVA Nr. 1 Symetrická rohová vana

Zvolená varianta:

sleva
10 %

původně 15 718,- Kč

14 146,- Kč

akcenovinka

Ne nadarmo patří výrobky RENOVA Nr. 1 k nejprodávanějším z celého porfolia KERAMAG. Ideální a finančně velmi výhodné spojení řemeslné důkladnosti a stylové působivosti z ní dělá vynikající volbu pro Vaši koupelnu - zde navíc ve stále vyhledávanější rohové verzi.

Bezesporu oceníte praktickou sedací část, která zároveň poslouží jako odkládací plocha.

Německá společnost KERAMAG AG, člen nadnárodního koncernu Sanitec Group, patří k významným evropským značkovým výrobcům sanitární keramiky a dalšího koupelnového vybavení. V nabídkovém portfoliu KERAMAG naleznete kromě velice kvalitních ucelených designových sérií sanitární keramiky a koupelnového nábytku, konceptů kompletních koupelen i atraktivních interiérových solitérů rovněž akrylátové vany, hydromasážní systémy, sprchové vaničky, sprchové zástěny a boxy, masážní a parní boxy. Některé produkty KERAMAG jsou vyrobeny z patentovaného progresívního sanitárního materiálu Varicor na minerální bázi. Vlastní osobitý design, pravidelné inovace výrobního programu, tržně orientovaná široká nabídka a zákaznický servis, společně s příslovečnou německou kvalitou, dlouhodobou životností a spolehlivostí, doloženou certifikátem systému řízení jakosti DIN EN ISO 9001 - to vše hovoří při výběru dobré značky pro Vaši koupelnu ve prospěch výrobků KERAMAG.

výrobce

Keramag

kód výrobku

657130

druh

rohová

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

135 cm

šířka

135 cm

výška

47 cm

objem

155 l

hmotnost

25 kg

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.