České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Laufen PALLADIUM Obdélníková vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Délka: 170 cm

Madla: ne

8 136,- Kč

akcenovinka

Vana Laufen PALLADIUM vychází vstříc zákazníkům, kteří nejen že hledají alternativu k dnes dominujícímu akrylátu, ale potrpí si také na kvalitu provedení a neotřelou eleganci, navíc umocněnou možností instalovat dvojici praktických madel.

Ocelové vany a sprchové vaničky Laufen se vyrábějí v souladu s těmi nejpřísnějšími výrobními standardy. Jsou zhotoveny z nejkvalitnější oceli a smaltu o tloušťce 3 a 3,5 mm. Dokonale se hodí do světa koupání.

Moderní design se pojí s požadavkem stálosti a dlouhé životnosti a splňuje i kritéria související se snadnou údržbou, hygieničností, odolností vůči kyselému prostředí, poškrábání, nárazu a abrazivitou.

Všechny ocelové vany Laufen jsou vybaveny protihlukovou izolací.

Značka LAUFEN je synonymem pro nadčasový koupelnový design, určující světové trendy v této oblasti. O jeho úspěch napříč kontinenty se starají renomovaní designéři a architekti z mnoha zemí. Výrobky značky LAUFEN jsou vyhledávané především kvůli svému stylu, originálnímu designu čistých linií a preciznímu provedení v příslovečné švýcarské kvalitě. Řešení ve stylu LAUFEN znamená pojetí koupelny jakožto důležitého centra odpočinku a relaxace každé domácnosti. Základem této koncepce je široký výběr designových koupelnových sérií s kompletní nabídkou produktů (umyvadla, klozety a bidety, koupelnový nábytek, vany, sprchové vaničky, vanové i sprchové zástěny, armatury a koupelnové doplňky). LAUFEN vždy dokázal velkolepý design realizovat posledními výrobními technologiemi, avšak inovační vývoj byl odjakživa podřízen požadavku nabídnout zákazníkovi vše pro to, aby se mohl ve své koupelně cítit dobře. A na tom se dodnes nic nezměnilo.

výrobce

Laufen

kód výrobku

H2251100000401

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

ocel smaltovaná

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

170 cm

šířka

75 cm

výška

43 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.