České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Teiko CORONA Obdélníková vana

!Zboží má 3 varianty

Zvolená varianta:

Rozměry: 190 x 90 cm

sleva
28 %

původně 12 640,- Kč

9 101,- Kč

akcenovinka

Obdélníková akrylátová vana Teiko CORONA je modelem určeným výhradně pro velké koupelny. Vyrábí se ve třech rozměrových verzích, a sice - 180 x 80 cm, 190  x 90 cm a 190 x 90 cm.

Představujeme Vám varianu vany Teiko CORONA 190 x 90 cm.

Znalcům ostatních produktů Teiko bude tvar koupacího prostoru vany CORONA 190 x 90 cm určitě povědomý, protože vychází z úspěšné a hojně prodávané vany COLUMBA, která však se nabízí pouze v SINGLE verzi - t.j. nikoli ve variantě pro dva - se středovým odtokem.

Základem krásy a elegance vany Teiko CORONA 190 x 90 cm je dokonale symetrické konstrukční řešení se středově umístěným odtokem a přepadem a podélnými anatomickými prolisy pro spočinutí paží na obou podélných stranách vany, které stoupají od čel ke středu.

Vana Teiko CORONA 190 x 90 cm se vyznačuje moderním hranatějším designem, charakteristické jsou zde středové "ostrůvky" trojúhelníkového tvaru na obou podélných okrajích, které jsou vhodné pro instalaci vanových madel. Dostatečně velký a skvěle ergonomicky vyřešený vnitřní prostor poskytne při koupeli dostatek místa nejen urostlým jedincům, ale i dvojicím sedícím ve vaně proti sobě.

Okraje vany jsou rovné, bez prolisů, umožňují tedy v případě potřeby použít prakticky libovolnou vanovou zástěnu, určenou pro instalaci s obdélníkovými vanami.

Jako volitelné doplňky se nabízejí vanová madla, podhlavníky i výrazný plastový krycí panel.

Vana Teiko CORONA 190 x 90 cm může být na přání vybaveny kterýmkoliv hydromasážním systémem určeným výhradně pro modelovou řadu ELEGANCE nebo systémy řady ECO.

S vanou Teiko CORONA 190 x 90 cm si užijete opravdový komfort a neskonale příjemný pocit z koupele.

VANA PRO DVA. Vany pro dva nabízejí dostatek prostoru pro pohodlnou koupel a příjemnou relaxaci dvou dospělých osob.

Česká společnost Teiko se od roku 1992 řadí k nejúspěšnějším výrobcům sanitární techniky v regionálním i evropském kontextu. Svědčí o tom nejen široké spektrum nabízených produktů (akrylátové vany, hydromasážní vany, sprchové vaničky, sprchové a vanové zástěny, sprchové boxy, masážní boxy, parní masážní boxy, umyvadla, bazény SPA a další výrobkové linie), ale také popularita značky Teiko u zákazníků. O standardu kvality, dokladované mimo jiné prestižním certifikátem ISO 9001:2000, mnohé vypovídá zejména používání špičkových akrylátových desek exkluzivní značky Lucite, bezpečnostních kalených skel, jakostních hliníkových profilů a dalších osvědčených sanitárních komponentů. Ještě před koupí tak víte, že se na Vámi vybraný výrobek z dílny Teiko budete moci plně spolehnout, což ještě podtrhuje výrobcem garantovaná záruka až 10 let od data prodeje. Na klidném spaní pak přidá vědomí, že vznikl s nejvyšší ohleduplností k životnímu prostředí (dle přísné normy ISO 14001).

výrobce

Teiko

kód výrobku

V112190N04T03001

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

190 cm

šířka

90 cm

výška

45 cm

objem

230 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.