České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan VICTORIA Volně stojící vana

!Zboží má 3 varianty

Zvolená varianta:

Nohy: bílé

sleva
20 %

původně 35 530,- Kč

28 424,- Kč

akcenovinka

O faktu, že vana Polysan VICTORIA má nakročeno k tomu, aby vítězně vstoupila i do Vaší koupelny, není nejmenších pochyb - zcela v duchu svého názvu vítězí tato volně stojící vana na celé čáře v soutěži o nejoriginálnější a nejelegantnější koupelové řešení.

Společně s retromodely RECTIME a CHARLESTON doplňuje VICTORIA výrobkové portfolio společnosti Polysan o mimořádně kvalitní a zákazníky žádané vany do prostoru, jejichž posláním je stát se ústředním prvkem stylově vytříbené koupelny. Na rozdíl od starobyle laděných modelů vykazuje vana VICTORIA střízlivější design lineárněji vedených linií a celkově modernější řešení koupacího prostoru s pohodlně se svažující zádovou partií.

Znovu se setkáváme s možností volit si ze tří různých provedení zdobně stylizovaných vanových noh, poskytujících vaně robustní a spolehlivou oporu. K vaně VICTORIA je vhodné přiobjednat podlahové napojení k baterii (naleznete v sekci příslušenství), které Vám umožní rozvinout potenciál této velkolepé vany naplno.

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

kód výrobku

68112

druh

volně stojící

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká

varianta

jedno provedení

délka

170 cm

šířka

75 cm

výška

47 cm

objem

175 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.