České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan ROYAL CORNER Atypická vana

Zvolená varianta:

sleva
20 %

původně 25 150,- Kč

20 120,- Kč

akcenovinka

Říká se, že sny jsou k tomu, aby se plnily. Kruhová vana Polysan ROYAL (ve verzích ROUND a CORNER) může být pro mnohé majitele rozlehlejších koupelen oním zdánlivě nedostižným snem, který si lze nyní prostřednictím naší nabídky splnit velmi snadno.

Představujeme Vám verzi vany Polysan ROYAL CORNER, kruhovou, určenou k instalaci do rohu.

Na první pohled je zřejmé, že návrháři z firmy Polysan pro nás připravili něco, na co už označení "vana" začíná být krátké - v případě jedinečné kruhové vany s integrovaným rohem ROYAL CORNER můžeme už směle hovořit spíše o bazénku než o klasické koupací vaně v běžném smyslu. Na kruhovém půdorysu s integrovaným rohem nabízí vana ROYAL CORNER vskutku královskou porci exkluzivity, luxusu a pohodlí. Díky více než štědře dimenzovanému korpusu s nevídaným objemem, přesahujícím 600 litrů (!), se ve vaně snadno naráz vykoupe celá Vaše rodina, bude-li to třeba. Nebo je Vám libo komfortní koupel ve dvou, při které se vzájemně neobíráte o prostor? S vanou Polysan ROYAL CORNER to není žádný problém...

Je zřejmé, že při daných rozměrech má rohová varianta ROYAL CORNER jisté prostorové nároky. Pokud se Vám je však podaří naplnit, je o budoucím králi Vaší koupelny rozhodnuto. Doplněním bazénu, pardon... - vany, o nabízené masážní systémy navíc získáte plnohodnotnou vířivku - relaxační centrum Vašeho domova.

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

kód výrobku

74211***CV87

druh

atypická

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

174 cm

šířka

174 cm

výška

68 cm

objem

620 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.