České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan SATINA Obdélníková vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Instalace: vestavná

sleva
20 %

původně 9 540,- Kč

7 632,- Kč

akcenovinka

Vana Polysan SATINA ztělesňuje archetyp ideální pravoúhlé vany pro střední a větší koupelny. Je až pozoruhodné, jak lze klasický obdélníkový půdorys aktualizovat užitím nečekaných designových prvků a vytvořit napětí elegance, stylu a praktičnosti, na jejichž průsečíků vzniká kvalitní, spolehlivý a esteticky působivý výrobek, aspirující na trvalou součást moderní koupelny – Vaší koupelny.

Saténově hladký akrylátový povrch této vany prochází spojením oválných, do široké osmičky vedených prolisů, vytvářejících strhující designový kontrapunkt k pravoúhlému půdorysu celého výrobku. Vyústění prolisů do praktických odkládacích ploch dokládá smysl návrhářů firmy Polysan pro spojení sofistikované stylovosti s nepodbízivou praktičností. Prostor se dostává i pro umístění vanového madla pro bezpečný přístup do koupacího prostoru. Vana SATINA tak vytváří esteticky funkční celek, jehož zaměření na kvalitu provedení a následnou spokojenost zákazníka je neoddiskutovatelné.

Oválný koupací prostor je velmi štědře dimenzovaný, a nabízí tak dostatek komfortu i pro osoby vyšší postavy.

K vaně lze vedle dalšího volitelného příslušenství přiobjednat i speciálně navržené krycí panely, dotvářející její působivý vizuální účinek v kontextu koupelnového prostoru. Míru pohodlí a relaxace můžete dokonce dále pozvednout instalací jednoho z nabízených masážních systémů.

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

kód výrobku

30111

druh

pravoúhlá

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

180 cm

šířka

80 cm

výška

42 cm

objem

195 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.