České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Polysan EDERA Symetrická rohová vana

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Instalace: vestavná

sleva
20 %

původně 15 980,- Kč

12 784,- Kč

akcenovinka

Ačkoliv se v případě vany Polysan EDERA jedná o symetrický rohový model, na první pohled na ní zaujme do nesymetrické osmičky lisovaný vanový prostor, který symetrii elegantně narušuje a vytváří k ní poutavý kontrapunkt. Přitom vnitřní koupací prostor nabízí dostatek místa pro pohodlnou koupel a relaxaci.

Vybrání střední části koupacího prostoru umožňuje vyniknout bohatě dimenzovanému vanovému sedáku,  který kromě Vás pojme i běžné koupací propriety, jako jsou nádobky s kosmetikou a mycí potřeby. EDERA je prakticky koncipovaná a neokázale elegantní rohová vana, která Vám poskytne dostatek pohodlí, zaštítěného vysokou kvalitou materiálu i dílenského zpracování.

Vedle krycího panelu, madel a dalšího volitelného příslušenství můžete relaxační a hydroterapeutické možnosti této vany mnohonásobně zvýšit zabudováním jednoho z nabízených masážních systémů. Vana Polysan EDERA, to je sázka na jistotu.

POLYSAN je český značkový výrobce koupacích i hydromasážních van, sprchových a vanových zástěn, sprchových vaniček, hydromasážních panelů, příslušenství a dalších sanitárních produktů. Základem firemní filosofie je vysoká úroveň kvality, provozní spolehlivosti a užitné hodnoty výrobků. Tradice od roku 1996, výrobní flexibilita a časté inovace produkce, společně s pravidelným uváděním novinek na přehlídkách a veletrzích řadí POLYSAN ke špičce tuzemských firem v oboru a ke stálicím na tomto trhu. Poskytovaná obchodní záruka na vany je 7 let od data prodeje.

výrobce

Polysan

druh

rohová

barva

bílá

materiál

akrylát

typ

hladká i masážní varianta

varianta

jedno provedení

délka

152 cm

šířka

152 cm

výška

54 cm

objem

330 l

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.