České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Hopa FERDY II Sprchová vanička

!Zboží má 7 variant

Zvolená varianta:

Rozměry: 90 x 70 cm

sleva
10 %

původně 6 945,- Kč

6 250,- Kč

akcenovinka

Obdélníková keramická vanička, jak má být - typ Hopa FERDY II Vám nabízíme v celé řadě typických i méně obvyklých rozměrů (a to až po kapitálních 140 x 80), abyste si mohli vybrat dle svého gusta a samozřejmě koupelny...

Keramické vaničky FERDY a EASY jsou na Českých koupelnách ozdobou produktového protfolia Hopa - navzdory použitému materiálu, tedy prvotřídní sanitární keramice, se jejich výška vešla do pouhých 6,5 cm, jsou tak o poznání nižší, než je u keramických vaniček obvyklé. Navzdory tomu se vyznačují stejnou tuhostíodolností a životností jako jejich vyšší obdoby. Všechny vaničky zdobí originální protiskluzové tvarování, díky kterým bude pobyt ve sprchovém koutu nejen komfortní, ale také bezpečný.

Společnost HOPA patří k významným tradičním tuzemským dodavatelům a distributorům sanitární techniky a koupelnového vybavení. Ve svém porfoliu nabízí kromě oblíbených sprchových vaniček a zástěn rovněž vany, hydromasážní systémy, vanové zástěny, masážní boxy, parní boxy, SPA-bazénky, sauny, koupelnový nábytek, směšovací baterie, sprchový program, koupelnové doplňky a další sortiment. HOPA získala v roce 2004 certifikát řízení jakosti ISO 9001:2001. Pravidelné uvádění novinek, účast na přehlídkách a veletrzích, ale především vlastní tištěny barevný distribuční katalog dostává značku HOPA, která na českém trhu působí dlouhodobě, do stále širšího povědomí mezi prodejci sanitární techniky i mezi konečnými zákazníky. Důležitým atributem je příznivý poměr cena - užitná hodnota - kvalita. Zajištěný záruční i pozáruční servis produktů je samozřejmostí.

výrobce

Hopa

kód výrobku

VANKEFEII907

tvar

obdélník

materiál

keramika

konstrukce

k podezdění/zapuštění

protiskluzová úprava

Antislip

délka

90 cm

šířka

70 cm

poloměr zakřivení R

0 mm

výška

6.5 cm

sedací vanička

ne

Ø odpadního otvoru

90 mm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.