České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kolo NOVA FELIX Pisoár

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Přívod vody: vnitřní

sleva
10 %

původně 2 883,- Kč

2 595,- Kč

akcenovinka

Koupelnová série Kolo NOVA se může pochlubit i dvěma modely kvalitního pisoáru FELIX, který najde uplatnění stejně dobře u Vás doma jako v komerčním provozu. Ať už se rozhodnete pro verzi s horním přívodem, nebo pro kapotovaný model s přívodem zadním, budete s urinálem FELIX jednoznačně spokojeni.

Zvlášť v ekonomicky náročné době jsou koupelnové koncepty vycházející vstříc našim peněženkám více než vítané. Dvojnásob to pak platí pro taková řešení koupelen, která při nízké ceně nerezignují na slušnou úroveň dílenského zpracování a estetickou stránku věci. A právě k těmto nemnohým případům koupelnová kolekce Kolo NOVA patří. Série NOVA těží z jednoduchosti a příjemných variací klasických tvarů, jejichž použitím zároveň získává na univerzálnosti - ta je v podstatě neomezená - bíle řešená klasika si najde uplatnění jak v koupelnách všech velikostí, tak třeba v komerčních a veřejných provozech.

Důraz na funkčnost se u jednotlivých prvků série Kolo NOVA odráží v celé řadě důmyslných detailů, činících každodenní používání příjemným a pohodlným, a to včetně čistění a údržby - NOVA zkrátka umí vyjít vstříc našim potřebám a odměnit se za důvěru, kterou ji při koncipování naší koupelny poctíme.

Výrobce Kolo, člen nadnárodního koncernu Sanitec Group, je jedním z největších evropských producentů značkového sanitárního vybavení koupelen, zejména sanitární keramiky, koupelnového nábytku, akrylátových van a sprchových vaniček, sprchových koutů, masážních sprchových boxů a dalších položek. V portfoliu výrobce jsou desítky designových koupelnových sérií nejvyšší kvality a moderního atraktivního vzhledu. Jejich konceptům jsou přizpůsobeny i ostatní produkty, proto není nic snazšího, než si vybrat a stylově vybavit koupelnu ze zařizovacích předmětů a prvků značky Kolo v jednotném elegantním designu, a navíc i v rozumných cenových relacích. Kvalita, design, inovace - to jsou základní pilíře firemní filosofie, na které je založen úspěch i obliba produktů značky Kolo.  Sympatické motto výrobce "Myšlenky a řešení pro koupelny" ostatně ideu firmy dobře vystihuje. Výrobce je držitelem certifikátu systému řízení kvality - dle standardu ISO 9001. Značka Kolo je České republice velmi populární, vzhledem k široké prodejní síti, kvalitnímu servisu a relativně rychlé dostupnosti zboží.

výrobce

Kolo

kód výrobku

26000

odpad

vodorovný

přívod vody

podmítkový - ze stěny

horizontální hloubka

35 cm

šířka

34.5 cm

výška

56 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.