České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Kolo PRIMO Kombiklozet

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Odpad: svislý

sleva
10 %

původně 5 248,- Kč

4 723,- Kč

akcenovinka

Kombiklozet z designové koupelnové série Kolo PRIMO se může pochlubit nejen střídmě elegantním designem, ale také úsporným mechanismem splachování - máte možnost rozhodovat se mezi třemi a šesti litry vydané vody na jedno spláchnutí. Hospodárný provoz, dlouhá životnot a vysoká užitná hodnota. Navíc lze volit mezi svislým a vodorovným vyvedením odpadu.

Skládá se z:

  • klozetu se svislým odpadem
  • keramické nádrže s dvojitým splachováním 3/6 l

Série Kolo PRIMO aspiruje stát se základem Vaší vytoužené koupelny zejména skrze splynutí konstrukční robustnosti s odlehčujícími designovými elementy (vedení hran, otevřené oblouky, zajímavě řešené úchytky u nábytku apod.). Výsledek tak působí neskonale vzdušně a srdečně - napomůže tedy hravě tomu, abyste se v koupelně cítili opravdu jako doma.

Málokdy je možné konstatovat, že se v tvarovém a barevném ladění některé kolekce koupelnových zařizovacích předmětů setkává jednoduchost s nadčasovostí tak zdařile, jako je tomu právě u výrobků PRIMO. Toto splynutí kvalit vychází vstříc perfektní použitelnosti i při velmi intenzivním každodenním nasazení. Neponechávejme si však to nejlepší na závěr - předností sanitární keramiky a koupelnového nábytku Kolo PRIMO je dozašeno při zachování velmi nízkých pořizovacích nákladů - a o ty jde v dnešní ekonomicky náročné době především, no ne?

Koupelna a la kolekce Kolo PRIMO? Nadchne milovníky klasiky, ale neurazí ani dynamické mladé lidi, tíhnoucí k progresivitě designu. Prostě prima, co dodat...

Výrobce Kolo, člen nadnárodního koncernu Sanitec Group, je jedním z největších evropských producentů značkového sanitárního vybavení koupelen, zejména sanitární keramiky, koupelnového nábytku, akrylátových van a sprchových vaniček, sprchových koutů, masážních sprchových boxů a dalších položek. V portfoliu výrobce jsou desítky designových koupelnových sérií nejvyšší kvality a moderního atraktivního vzhledu. Jejich konceptům jsou přizpůsobeny i ostatní produkty, proto není nic snazšího, než si vybrat a stylově vybavit koupelnu ze zařizovacích předmětů a prvků značky Kolo v jednotném elegantním designu, a navíc i v rozumných cenových relacích. Kvalita, design, inovace - to jsou základní pilíře firemní filosofie, na které je založen úspěch i obliba produktů značky Kolo.  Sympatické motto výrobce "Myšlenky a řešení pro koupelny" ostatně ideu firmy dobře vystihuje. Výrobce je držitelem certifikátu systému řízení kvality - dle standardu ISO 9001. Značka Kolo je České republice velmi populární, vzhledem k široké prodejní síti, kvalitnímu servisu a relativně rychlé dostupnosti zboží.

výrobce

Kolo

kód výrobku

K89007

odpad

svislý

splachování

hluboké

oplach

standard

horizontální hloubka

62.5 cm

šířka

35.6 cm

výška

79 cm

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.