České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Fiore AXUS Dřezová stojánková baterie s vysokou hubicí

!Zboží má 5 variant

Zvolená varianta:

Provedení: chrom lesk

sleva
15 %

původně 2 990,- Kč

2 541,- Kč

akcenovinka

Poctivá stojánková vodovodní baterie prestižní značky - tento typ armatury Fiore AXUS zaujme nejen stabilní konstrukcí, ideálně se hodící k  dřezové instalaci, ale rovněž širokou paletou povrchových úprav, díky kterým si snadno najde cestu právě do Vaší kuchyně či koupelny.

Baterie lze zakoupit i v provedení AXUS COLOR dokoupením páčky COLOR.

Výška: 27 cm

Váha: 1,46 kg

Funkce ECO-STOP

Příběh značkového italského výrobce vodovodních směšovacích baterií Fiore S.p.a. začíná v roce 1965 a úspěšně pokračuje i ve třetím tisíciletí, kdy se tato společnost vyprofilovala mezi proslulé a uznávané evropské značky v oboru sanitární techniky. Kvalitní produkty se nabízejí v konceptech koupelnových, kuchyňských, jakož i určených pro veřejný sektor. Nezaměnitelný design, vysoká užitná hodnota a ekonomie provozu jsou společným jmenovatelem všech výrobků Fiore. Za zmínku stojí i skutečnost, že společnost Fiore patří k průkopníkům používání tzv. ECO-STOP kartuší ve směšovacích bateriích, které dokáží přinést významné provozní úspory při běžném užívání. Výrobce má v České republice obchodní zastoupení a technický servis.

výrobce

Fiore

kód výrobku

1112-51

typ

dřezová

instalace

stojánková

ovládání

pákové

směšování

mechanické

konstrukce

jednoprvková

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.