České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Ravak BRILLIANT BSKK3 Čtvrtkruhový sprchový kout

!Zboží má 6 variant

Zvolená varianta:

Rozměry: 80 x 80 cm

Stranová varianta: levá

sleva
25 %

původně 33 390,- Kč

25 042,- Kč

akcenovinka

Elita mezi sprchovými kouty má jméno Ravak BRILLIANT - model BSKK3 nabízí při tradičním "ravakáckém" poloměru 500 mm konstrukci sestávající ze dvou pevných segmentů a centrálních jednokřídlých dveří, které stále poskytují nebývale široký vstup do prostoru koutu. Zástěnu BSKK3 si můžete vybrat v jednom ze tří tradičních rozměrů (80, 90 a 100 cm), vždy buď v levé, nebo pravé stranové verzi.

Nezatoužili jste někdy být v koupelně obklopeni luxusem? Být hýčkáni a rozmazlováni zařizovacími předměty, při jejichž výrobě je kvalita zákon a designu je věnována až nábožná pozornost? Kolekce špičkových sprchových koutů a dveří Ravak BRILLIANT dokazuje, že luxus může mít i ekonomicky dosažitelný rozměr. Navzdory kvalitě použitých materiálů a dokonalému zpracování se pořizovací ceny výrobků BRILLIANT nepohybují v astromonických výškách, a jsou tak dostupné i běžným smrtelníkům.

Zástěnová řada Ravak BRILLIANT, vzešlá z dílny předního českého designéra Kryštofa Nosála, se vyznačuje perfekcionismem, který dosud neměl v českých koupelnách obdoby. Název BRILLIANT není samoúčelný - v přeneseném slova smyslu byly výrobky skutečně vybroušeny a vycizelovány k naprosté dokonalosti jako nejzářivější diamantové šperky. Paleta předností, kterou tyto bezrámové zástěny s ušlechtilými celokovovými panty ohromí, je skutečně široká:

  • dokonale bezrámová konstrukce, dávající vyniknout nádheře čirého skla
  • bezpečnostní sklo v tloušťkách 6 (dveře) a 8 milimetrů (pevné segmenty), ošetřené hydrofóbní úpravou Ravak AntiCalc (sbohem nečistotám a vodnímu kameni!)
  • masivní, pedantsky pochromované kování nejvyšší jakostní třídy (atestovaná životnost až 30 let!)
  • zapuštěné panty (usnadňující zásadní měrou údržbu) s komfortním zdvihovým mechanismem
  • robustní úchyty a fixační elementy (držáky) pro maximální stabilitu
  • originálně designované madlo pro snadnou manipulaci s dveřmi (reliéf v podobě písmene "R" v jeho protiskluzové partii)
  • boční těsnící lišty procházející samotným úchytem (zvýšená vodotěsnost)
  • průhledné těsnící lišty na spoji dveří s pevnými díly
  • soustava 18 mm vysoké prahové lišty a okapničky, zabraňující rozstřikování vody
  • komfortní výška 195 cm
  • snadná instalace - boční seřiditelnost v rozmezí až 1,5 cm na každé straně pro vykrytí stavebních nerovností

Připravte svoji koupelnu na příchod královského šperku, který ji rozzáří na dlouhé desítky let - připravte ji pro sprchovou zástěnu řady Ravak BRILLIANT.

Značkové výrobky RAVAK jsou velmi populární - na stejnojmenného zeleného firemního maskota Žabáka si vzpomene téměř každý. V nabídkovém portfoliu největšího výrobce sanitární techniky ve střední a východní Evropě - tradiční české společnosti Ravak - nacházíme širokou paletu kvalitních sprchových koutů, vanových a sprchových zástěn, sprchových vaniček a akrylátových van, včetně hydromasážních. Kvalita výrobků, moderní výrobní technologie i nadčasovost designu všech produktů odrážejí současný rozmach oboru sanitární techniky. Přesvědčení o tom, že technická dokonalost je samozřejmostí, avšak teprve prvotřídní design otvírá nové dimenze užitné hodnoty výrobků, se stalo východiskem pro úzkou spolupráci firmy Ravak s návrhářským studiem DESIGN A STORZ, která vnesla cenné zkušenosti z oblasti automobilového designu do oboru sanitární techniky. Vysokou kvalitu všech výrobků Ravak garantuje mimo jiné certifikát ISO 9001:2000. Ravak v podání Českých van - pro Vaši koupelnu jen to nejlepší!

výrobce

Ravak

kód výrobku

3UL44A00Y1+D01000A090

půdorysný tvar

čtvrtkruh

stranová varianta

levá

systém otvírání

pantový

pevné segmenty

2

pohyblivé segmenty

1

konstrukce

bezrámová

materiál výplní

bezpečnostní sklo

provedení výplně

čiré

tloušťka výplně

8 mm

vodoodpudivá úprava

ano

délka

80 cm

šířka

80 cm (78.3 – 79.5 cm)

poloměr zakřivení R

500 mm

šířka vstupu

76.1 cm

výška

195 cm

komplet s vaničkou

ne

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.