České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Reitano ANTEA Pevný držák ruční sprchy se stěnovým vývodem

!Zboží má 2 varianty

Zvolená varianta:

Provedení: bronz

sleva
20 %

původně 1 290,- Kč

1 032,- Kč

akcenovinka

Další z nabídky užitečných pomocníků, kteří nejen skvěle vypadají, ale nabízejí funkčnost "dva v jednom" - vedle držáku ruční sprchy je zde k dispozici i stěnový vývod s klasickým půlcoulovým závitem pro sprchovou hadici. Výrobek se skvěle hodí k instalaci s podomítkovou baterií. Pro sprchové království, jak má být... Teď navíc i v působivé bronzové verzi pro milovníky koupelnového retra.

Připojení: 1/2"

Materiál: mosaz, bronz

Průměr krytky: 6 cm

Italská společnost Reitano Rubinetteria je výrobcem vysoce kvalitních designových koupelnových i kuchyňských směšovacích baterií a ventilů. Díky téměř padesátileté tradici a zkušenostem s vývojem a výrobou v této specializaci patří produkty značky Reitano k evropské špičce v oboru; reprezentují elegantní italský styl s důrazem na detail, ergonomii i praktičnost užití. Často inovované výrobní portfolio zahrnuje desítky designových sérií moderních, tradičních i retro konceptů z jakostních materiálů a prověřených komponent. Přísná kontrola všech fází výrobního cyklu koresponduje s továrním certifikátem řízení systému jakosti ISO9001:Vision2000. Poskytovaná obchodní záruka na všechny produkty je 5 let od data prodeje. Společnost Reitano Rubinettera exportuje svou produkci do více než padesáti zemí světa, od devadesátých let minulého století rovněž do České republiky.

výrobce

Reitano

kód výrobku

981M6

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.