České koupelny

Důležité upozornění: Z technických důvodů náš e-shop až do odvolání přerušuje komerční provoz. Nové objednávky tak nelze realizovat ani přijímat. Děkujeme za pochopení.

Aqualine CORTA Osvětlení k zrcadlu

Zvolená varianta:

sleva
21 %

původně 399,- Kč

315,- Kč

akcenovinka

Osvětlení Erra CORTA je svým způsobem taková koupelnová "lampička", alespoň co se designu, resp. tvarování stínítka týká. Matné zvonkovité stínítko na chromované nožce dodává svítidlu CORTA specifické kouzlo, které vyhoví vkusu nejednoho zákazníka a nad koupelnovým zrcadlem rozhodně neudělá ostudu.

Rozměry: 90 x 150 x 200 mm

Parametry svítidla: 20W, 230V, IP21

Materiál: chrom

Nezřídka se setkáváme s tím, že výběru vhodného koupelnového osvětlení se při zařizování či rekonstrukci koupelny věnuje pramálo pozornosti. Je to velká škoda, protože vhodně zvolenými svítidly můžete nejen vhodně dotvořit celý interiér - nasadit mu onu pověstnou designovou korunu - ale také snadno navodit atmosféru, která umocní relaxační požitek z koupele či sprchování.

AQUALINE je český distribuční koncept zařizovacích sanitárních předmětů, koupelnového vybavení a doplňků pro levné koupelny. Produkty sdružené pod touto komerční linií se vyznačují příznivým poměrem cena/kvalita/užitná hodnota a velmi dobrou dostupností. Ambicí linie AQUALINE rozhodně není konkurovat značkovým výrobcům, ale nabídnout cenově přijatelnou alternativu pro uživatele, kteří si drahé koupelnové vybavení buď nemohou dovolit nebo se z různých důvodů nepotřebují obklopit výhradně značkovými produkty.

výrobce

Aqualine

kód výrobku

AU268

způsob instalace

na zrcadlo

svítidlo

žárovkové

Copyright © 2007-2015 B.A.R. Praha, s.r.o.